Már otthonról, online is foglalható kerékpár a sárvári nyaralás idejére

Online kerékpárfoglaló rendszert fejlesztett a sárvári TDM. A Sárvár.hu oldalon elérhető rendszer segítségével akár már otthonról is fixálható, hogy mikor és milyen bicikliket kölcsönöznénk a nyaralás idejére. 

Sárváron az utóbbi időben számos kerékpárosbarát fejlesztés valósult meg. Új kerékpárutak épültek, bővült a kölcsönözhető eszközök száma, így adta magát az igény, hogy a kölcsönzési rendszert is korszerűbbé kell tenni – monda el mindezt Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Ahogy fogalmazott: Sárvár már nem csak egy egynapos fürdőváros. Ma már a fürdőzésen kívül számos más kikapcsolódási lehetőség várja az utazókat. Sok más mellett kerékpáros aktivitásra is biztatják a hozzájuk érkezőket. Kisebb városnéző túrákat és komolyabb kirándulásokat is ajánlanak. Mivel Sárvár a Termál Kerékpáros Túraút egyik állomása, így egy, a Vas megyei fürdőket felfedező túra is indítható innen. Akár úgy is, hogy ehhez a biciklit csak a helyszínen bérlik a vendégek. 

A sárvári Tourinform Irodában hagyományos kerékpárok és e-bike-ok is kölcsönözhetők. Jelenleg 12 különféle bicaj közül választhatunk. Akár gyereküléssel vagy más kiegészítővel. De városnézésre nem csak kerékpárokat bérelhetünk, hiszen ha a segway vagy az e-roller a szimpatikusabb, azok is választhatók a helyszínen vagy online.

Haller Ferenc szerint az új kerékpárfoglaló rendszer sokat egyszerűsít a bérlés menetén. A vendégek ugyanis már otthon vagy a szállodában megnézhetik azt, hogy az adott napra van-e szabad bringa. Ha van, pár kattintással foglalhatnak, és a helyszínen nincs más teendőjük, csak átvenni a biciklit és rendezni a bérlés díját.

A kerékpárfoglaló már elérhető a Sárvár.hu-n, így az oldalon keresztül akár már a nyári vakáció idejére is fixálhatók a biciklik.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!