Március 15., húsvét és pünkösd – Sárvári hosszú hétvégés wellness ajánlatok

Három tavaszi hosszú hétvége is vár ránk az idén. A sárvári szállodák készülnek, a kihagyhatatlan ajánlatok már elérhetők. Kíváncsi vagy?

Az első 2024-es hosszú hétvége március 15-én lesz. A nemzeti ünnep pénteki napra esik, így adja magát a lehetőség, hogy valamilyen kiadósabb kikapcsolódást tervezzünk erre az időszakra.

De hasonlóra csábít a húsvéti időszak is, ami az idén március 29-étől április 1-jéig tart. A nagypéntekkel és a húsvéthétfővel együtt négy napunk lesz arra, hogy mondjuk wellness-szeljünk egyet a családdal. Egyébként a szokásoknak megfelelően a tavaszi szünet is húsvéthoz kapcsolódik majd. Egészen pontosan március 28-ától április 6-áig tart. Vagyis ha szeretnétek, akár négy naposnál is hosszabb családi vakáció is szervezhető erre az időszakra.

Végül ott a pünkösd is. Pünkösdhétfő 2024-ben május 20-ára esik. Úgyhogy a tavasz végéhez közeledve is lesz egy olyan hétvége, amikor egy kis extra pihenőnappal toldhatjuk meg a hétvégét. Számolj ezzel is!

Élményfürdőzés Sárváron

Az idei tavasz tehát igencsak jól alakul a hosszú hétvégék szempontjából. Gyakorlatilag az évszak mindhárom hónapjában lesz lehetőség kiadósabb pihenésre.

Amire természetesen a szállásadók is nagyon készülnek. A sárvári szállodák legalábbis számos különféle kihagyhatatlan csomagajánlattal várják a feltöltődésre vágyó vendégeket.

Kíváncsi lennél a részletekre? – Klikk a hosszú hétvégés sárvári ajánlatokért!

Ha családbarát szállodát keresel, olyan helyet, ahol a korlátlan wellness mellett akár all inclusive ellátást is kérhetsz, válaszd a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn szállodát.

Vagy foglalj a fürdő saját szállodájában, a VitalMed hotelben, ahol a korlátlan wellness mellé még korlátlan szaunázási lehetőség is jár. A szobáktól itt is mindössze pár lépést kell megtenni a gyógyvizes medencékig. Vagy mondjuk a családi részlegig, ahol csúszdák, pancsolók, hullámmedence és pezsgőfürdő is vár.

Legyen az idei hosszú hétvégés wellness igazán extra élmény!

Amennyiben exkluzív feltöltődésre vágynál, válaszd az ötcsillagos Spirit Hotelt. A sárvári luxus szállodában kültéri és beltéri gyógymedencék, spa részleg, szaunavilág vár. Illetve számos különleges wellness kezelés. És persze felejthetetlen gasztro élmények.

Hasonlóképpen az Ensana Thermal Sárvár szállodában. Ahol ugyancsak helyben adott a gyógyvizes fürdőzés lehetősége. De szaunázhatunk és különféle gyógyító terápiákon is részt vehetünk. Mindezt egyedülálló környezetben, a Sárvári Arborétum fáinak ölelésében. Szerintünk tetszeni fog.

Többet tudnál meg? Kattints a kiemelt linkekre és térképezd fel a sárvári szállodák aktuális ajánlatait.

Kérdés esetén természetesen a Tourinform Iroda elérhetőségein is állunk a rendelkezésedre. Látnivalók, nyitvatartások, attrakció, kerékpárbérlés… bátran írj nekünk vagy hívj minket!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!