Jön a tavasz… Kedvező sárvári csomagajánlatok a március 15-ei hosszú hétvégére

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi már nagyon várjuk a jó időt. Persze szeretjük a téli wellness-t, de azért most már jó lenne érezni azokat a bizonyos melengető tavaszi napsugarakat, és általuk testileg, lelkileg feltöltődni egy kicsit…

Szerencsére sokat már nem kell erre várni, legalábbis hosszabb tavaszi wellness pihenésre hamarosan lesz lehetőség. Március 15-e ugyanis az idén keddre esik, ami négynapos hosszú hétvégét eredményez. Jól hangzik!

Főleg, hogy erre a szállásadók is nagyon készülnek. Sárváron legalábbis egészen extra csomagokkal várják a kikapcsolódásra vágyókat. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható családbarát Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa például két tavaszindító wellness ajánlatot is kínál a honlapján. Méghozzá all inclusive ellátással. De extra ajánlatból az ötcsillagos Spirit Hotelben sincs hiány. A sárvári luxushotel weboldalán számos tematikus csomag közül választhatsz. 

Tavaszi wellness hétvége Sárváron

Természetesen a tavaszra az arborétum közvetlen szomszédságában található Thermal Sárvár szállodában is készülnek már. Némelyik csomag ráadásul most kedvezményes áron foglalható.

Tavaszi fürdőzés a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kültéri gyógymedencéjében

És ezek csak a nagyobb sárvári hotelek. Akciókkal, ünnepi csomagajánlatokkal a kisebb wellness szállodák és apartmanok is készülnek. Talán ezekre is érdemes ránézni… A fürdő saját szállodáját, a VitalMed hotelt például kifejezetten ajánljuk. Már ha kiadós wellness-szelés van tervben.

Szóval hamarosan itt az év első hosszú hétvégéje. Ha teheted, használd ki az alkalmat és kezdd a tavaszt egy kiadós wellness-szel! Akár Sárváron. Mi várunk!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!