Miért foglald le közvetlenül a szálloda weboldalán a sárvári vakációt?

Kevesen tudják, de jóval kifizetődőbb a szállásközvetítő oldalak helyett a szállodák weboldalát használni a foglalásra.

Amennyiben nyaralást tervezgetsz és helyszínként Sárvár is szóba jöhet, a közvetítő felületek kínálata mellett feltétlenül böngészd át a hotelek weboldalain fellelhető ajánlatokat.

Mondjuk a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa nyári csomagjait. Ha ugyanis közvetlenül a szállásadó oldalán fixálod az időpontot, garantáltan a legjobb áron foglalsz, speciális kedvezményeket kapsz, nagyobb kínálatból választhatsz, illetve több szempontból rugalmasabbak lesznek a foglalási feltételek, mint a közvetítő oldalak esetében. Természetesen mindezeken felül jár az all inclusive ellátás és az azonnali visszaigazolás is. 

Persze a kedvező feltételek nemcsak a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa honlapján leadott foglalások során járnak.

A sárvári ötcsillagos Spirit Hotel esetében például a weboldalon keresztül garantáltan a legjobb áron fixálhatod a kikapcsolódást. Talán ez a legfontosabb, de nem ez az egyetlen érv a honlapon történő foglalás mellett. Ha így teszel, járnak a legkedvezőbb lemondási feltételek, kaphatsz törzsvendég kedvezményt, illetve elérsz olyan exkluzív csomagokat, amiket a szállásközvetítő oldalakon nem.

Ja, és természetesen biztonságos, valamint gyors lesz foglalás, illetve azonnali a visszaigazolás is.

És ez csak két sárvári szálloda. A fenti hotelekhez hasonlóan más szállások esetében is érdemes átböngészni a weboldalakon található ajánlatokat. Egyebek mellett az Ensana Thermal Sárvár és a VitalMed hotel felületén is rengeteg extra csomag és kedvező foglalási feltétel vár. 

Nézz rá ezeknek a szállodáknak a kínálatára is, ha Sárvárra jönnél kikapcsolódni.

Kattints és foglalj vakációt a legjobb feltételekkel! Irány a szállodák saját weboldala! Ha pedig bármilyen kérdésed lenne a sárvári nyaralással kapcsolatban, esetleg feltérképeznéd a fürdőváros kínálta kikapcsolódási lehetőségeket, ez az információs felület a segítségedre lehet.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!