Mutatjuk, hogy a fürdőn kívül hol tudsz még gyógyvizes medencében lazítani Sárváron

Ha ősz, akkor wellness. Ha wellness, akkor Sárvár. Ha Sárvár, akkor gyógyvíz… Tudtad, hogy Sárváron nem csak a gyógyfürdőben tudsz gyógyvízben lazítani?

Bizony, a fürdővárosunkban két szálloda is rendelkezik saját gyógyvizes kúttal. Vagyis a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőn kívül két másik helyszínen is tudunk gyógyító termálvízben töltődni a városban. Egészen konkrétan: saját gyógyvizes medencékkel az ötcsillagos Spirit Hotel és a sárvári arborétumban található Ensana Thermal Sárvár is rendelkezik.

Fotó: Ensana Thermal Sárvár

Mindkét szállodában adott a lehetőség kültéren és beltéren egyaránt fürdőzni. Úgyhogy ha szeretnénk, akár még hűvösebb őszi, téli időben is tudunk a szabadban fürdőzni.

Fotó: Spirit Hotel

És ez kétségtelenül óriási élmény…

Amit persze nem csak az említett wellness szállodák vendégei tudnak átélni. Ha több napos őszi gyógyfürdős feltöltődés van tervben, érdemes lehet a sárvári fürdővel közvetlenül átjárható VitalMed szálloda és Park Inn hotel ajánlatait is áttekinteni. Azok, akik ezekben a szállodákban foglalnak wellness pihenést, korlátlanul használhatják a fürdő gyógymedencéit. Természetesen a kültéri gyógymedencéket is.

Szóval ha gyógyvizes őszi kikapcs’, akkor Sárvár.

Nézz rá a Spirit Hotel, az Ensana Thermal, a VitalMed és a Park Inn szezonális kínálatára is!

Klikk a kiemelt linkekre, és máris böngészheted az aktuális ajánlatokat.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!