Négy sárvári szálloda, négy extra téli wellness ajánlat

Ha már tervezgeted a téli feltöltődést… Pár nap teljes relax: gyógyvíz, szauna, testi-lelki kényeztetés. Csak nem hagyod ki!?

Amennyiben minderre luxus környezetben kerítenél sor, és esetleg a hétköznapokból is tudsz áldozni a pihenésre, nem kérdés, hogy Spirit Hotel “Hétköznapi nyugalom” csomagját kell választanod. A három éjszakás ajánlat része a korlátlan fürdőzés, a szaunázás és még az étkezés is. Reggelit és gyertyafényes vacsorát is tartalmaz a csomag. Ha kíváncsi vagy a prémium ajánlat részleteire, az árakra, klikk ide.

Spirit Hotel – téli wellness Sárváron

Ide pedig akkor kattints, ha a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa hotelben töltenél el pár pihentető all inclusive wellness napot.  Ebben az esetben a “Télváró feltöltődés” számodra is ideális csomag lehet, aminek egyebek mellett a napi akár ötszöri szállodai étkezés és a korlátlan italfogyasztás is a része. Plusz a lazító fürdőzés lehetősége a sárvári fürdőben. A csomag további részletei, az árak itt.

Téli wellness ajánlat – Sárvár, Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Ha az all inclusive ellátás helyett inkább a wellness kényeztetést szeretnéd kimaxolni…

Válaszd a fürdő saját szállodáját, a VitalMed hotelt. Itt a téli csomagban nem csak a fürdőzés lehetősége korlátlan, hanem a szaunázás is. Illetve még masszázst is tartalmaz a csomag. Az ajánlat 2-3 éjszakára foglalható. Szerintünk jól hangzik. További részletek, árak itt.

Téli wellness pihenés Sárváron – Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Végül egy tipp azoknak, akik télen is szívesen töltődnek természetközeli környezetben. A sárvári arborétum fáinak árnyékában található Thermal Sárvár remek választás számukra. A hotel kül- és beltéri gyógyvizes medencékkel rendelkezik, van saját gyógyászata, és természetesen szaunavilág is várja a vendégeket. Ráadásul mindezek használata korlátlan. Plusz a #wellnessneked csomag most 15 százalék kedvezménnyel foglalható. 

Kíváncsi vagy a részletekre? Klikk ide! 

Gyere, töltődj télen is Sárváron! Válassz a felsorolt ajánlatok közül, és próbáld ki, milyen egy ötcsillagos fürdővárosban lelassulni és magad mögött hagyni a hétköznapi gondokat. Fürdőzz, szaunázz, legyél aktív, vegyél részt természetközeli programokon! 

Kérdésed lenne? A Tourinform Iroda elérhetőségein tedd fel azokat bátran, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni.

Használd akár a kapcsolati űrlapunkat vagy hívj minket telefonon!

  A sárvári TDM elérhetőségei és nyitva tartása

  Elérhetőség

  Cím: Sárvár, Kossuth tér 8.
  Tel.: +36 30 583 7879
  E-mail: tdm@sarvar.hu, sarvar@tourinform.hu

  Nyitva tartás:

  hétfőtől – péntekig: 8.00 -16.00

  Keresd a Sárvár.hu-n a szív ikont, és add hozzá a kedvencekhez a praktikusnak talált információkat! A böngésződ az így létrehozott gyűjteményt megjegyzi, de e-mailben is továbbíthatod azt magadnak. A saját gyűjteményedet a jobb felső sarokban lévő szív ikon alatt találod.

  Hírlevél

  Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!