Nyári programok Sárváron – Július

Szinte minden hétvégére jut valamilyen extra program. Az idén újra lesz Nádasdy Fesztivál is.

A hagyományokat folytatva az idén újra lesz Sörexpressz. Egészen pontosan: Sárvári Sörexpressz és XXII. Sárvári Fúvószenei Várfesztivál. A programon fellép többek között a Delta, a Kozmix, Gáspár Laci és Takács Nikolas is. És természetesen – ahogy szokott lenni – lesz sörivó verseny is. Illetve egy nagyszabású fúvószenekari verseny.

Zenés programok Sárváron

A tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményt július 1-jén és 2-án tartják Sárváron.

Aztán júliusban jön a Nádasdy Ételmustra is. Ami a Nádasdy Fesztivál egyik kísérő rendezvénye. A kulináris megmérettetésen a résztvevő csapatok kizárólag szabadtűzön készítenek ételeket – amikből természetesen akár a látogatók is kóstolhatnak.

A gasztro programon ismert szakácsok részvételével is számolhattok. A zsűrizésben közreműködnek többek között: Opóczky István és Major Zsolt mesterszakácsok, valamint Klötzl Géza filmrendező-producer, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend és a Szabadtűzi Lovagrend tagja, a Gasztronómiáért Arany fokozatú díj viselője.

Ez azonban csak egy kis szelete a fesztivál programjának. A július 16-ai ételmustra úgymond bemelegítő az igazán extra fesztivál eseményekre.

Nádasdy Fesztivál Sárvár

A Nádasdy Fesztiválon természetesen lesz felvonulás, történelmi hadijáték, viselet-, fegyverzet- és harcmodor bemutató. Illetve sok-sok színpadi produkció. A háromnapos fesztiválon mások mellett fellép a Chimpull, a Jambalaya, a Gypo Circus és a Firkin.

Jól hangzik, igaz?

Az ingyenes fesztivál július 15-étől július 17-éig tart.

A Nádasdy Fesztivál részletes programja itt.

Nádasdy Fesztivál Sárvár

Ja, és ne feledd, hogy a fesztiválra nem csak gasztro programmal, hanem egy sportos eseménnyel is melegíthetsz. Az első, Nádasdy-vár körüli Várrun Közösségi Futás július 9-én lesz Sárváron.

Ez is remek programnak ígérkezik.

Természetesen hamarosan mutatjuk a folytatást – Vármeeting, Folklór fesztivál…. Sok minden vár még rád a nyáron Sárváron. Az aktuális rendezvényekért klikk az események menüre!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!