Nyereményjáték – Az új Villám Relax alkalmazásunkkal most wellness pihenést is lehet nyerni

Új szolgáltatással bővült a Sárvár.hu felülete. Az őszi feltődést, ellazulást egy otthon is használható Villám Relax alkalmazás segíti. A felület arra próbálja felhívni a figyelmet –  illetve abban segít -, hogy naponta öt percet szánjunk a lelkünk lecsendesítésére. Aki a felületre kattint, a neve megadása után már indíthatja is a relaxációt. Az alkalmazásban a fókuszálást és a mentális lecsendesedést segítő elem látható. Illetve meditációs háttérzene indítható. Mindez öt percen keresztül. Ennyi ideig tart egy Villám Relax. A meditáció természetesen bármikor újraindítható. Vagyis mindenki annyiszor relaxálhat így, ahányszor szeretné.

Villám relax otthon – teljes őszi feltöltődés Sárváron

A funkciók azonban nem merülnek ki ennyiben. A felületen az e-mail cím megadása után napi relax értesítő kérhető. Ez az üzenet abban igyekszik segíteni, hogy a pörgős hétköznapokon se maradjon ki a magunkra szánt, az elmét lecsendesítő öt perc.

Kipróbálnád? Az alkalmazás és a feliratkozási lehetőség itt.

A meditációs segédlet ezen a linken érhető el: Villám Relax . Ahol az e-mail cím megadása után most hosszabb relaxra is nyílhat lehetőségük az érdeklődőknek. Ugyanis a felület népszerűsítő időszakában többféle sárvári wellness pihenés is nyerhető. Egyebek mellett fürdőzés a Spirit Hotelben vagy all inclusive pihenés a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható Park Inn hotelben.

Fontos, hogy csak a kitartó meditálóknak van esélye a nyereményekre. Azok közül kerülnek ki ugyanis a szerencsések, akik legalább a kampány időszak végéig az értesítési listán maradnak.

Jó relaxálást!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!