Ősszel wellness-szelni páratlan élmény – Várunk Sárváron

Őszi wellness. A kültéri termálmedence felett gomolygó gőz megnyugtató közege, a forró gyógyvíz testet-lelket ellazító hatása… Egyedülálló relax élmény. Ősszel wellness-szelni páratlan élmény. Ne hagyd ki, gyere Sárvárra!

Foglalj szállást mondjuk a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható hotelek valamelyikében. Ha szeretnéd átélni az őszi, kültéri gyógyfürdőzés páratlan élményét, érdemes átböngészni a sárvári Park Inn hotel és a VitalMed szállodák őszi csomagjait. Mindkét hotel korlátlan fürdőzési lehetőséget kínál, utóbbi választása esetén ráadásul még a szauna használatáért sem kell pluszban fizetni. A Park Inn pedig all inclusive ellátással is kínál csomagokat. Talán ezt is érdemes számításban venni.

Őszi wellness Sárváron

Őszi kültéri gyógyfürdőzésre természetesen nem csak a fürdővel átjárható hotelekben van lehetőség. Az ötcsillagos Spirit Hotelben is bármikor elmerülhetünk a forró gyógyvízben – a fedett medencetérben és a szabadban lévő hangulatos termálmedencében is megtehetjük ezt. Illetve ugyanerre adott a lehetőség a sárvári arborétum zöld környezetében található Ensana Thermal Sárvár szállodában is. Itt ugyancsak saját gyógyvizes medencék üzemelnek, úgyhogy minden adott a természetközeli őszi wellnesshez.

Hogy döntöttél? Szívesen átélnéd az őszi gyógyfürdőzés páratlan élményét? Ha a válasz igen és az úticél Sárvár, válassz a fenti hotelek ajánlataiból. A kiemelt linkekre kattintva megtekintheted az aktuális ajánlatokat.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!