Őszi hosszú hétvégék – Íme, a sárvári szállodák ünnepi ajánlatai

Te már tudod, hogy mivel töltöd az őszi hosszú hétvégéket? Ha egy kis wellness is belefér a programba, klikk, és mutatjuk a sárvári szállodák ajánlatait.

Idén október 23-a hétfőre esik, így a hónap végén 3 napos hosszú hétvégével számolhatunk, azaz egy kiadós wellness pihenésre is lehetőség nyílik. De mindenszentek ünnepével is érdemes lehet kalkulálni. Igaz, november 1-je szerdai nap, de ha tartalékoltunk szabadságot, akár még egy extrán hosszú wellness kikapcsolódást is tervezhetünk erre az időre. Egyébként 2023-ban az őszi szünet 9 napos lesz. Egészen pontosan október 28-ától november 5-éig tart. Az utolsó tanítási nap október 27-e, a szünet utáni első iskolai nap pedig november 6-a. Úgyhogy ha gyerekekkel utaznátok wellness-szelni, akár hétköznapokra is időzíthetiktek a pihenést.

És, hogy hova utazzunk őszi gyógyfürdős, élményfürdős hosszú hétvégére?

Sárvár például kiváló választás. Családosoknak, pároknak, idősödőknek… Igazából mindenki megtalálhatja a számítását. Például ha gyerekekkel érkeztek, a családbarát Park Inn szálloda kiváló választás. Amely hotel közvetlenül átjárható a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Ez azt is jelenti, hogy a szállás díja tartalmazza a korlátlan fürdőzést. Sőt, akár még all inclusive ellátást is kérhetünk.

Hasonlóan korlátlan a wellness egyébként a fürdő saját szállodáját választó vendégeknek is. A VitalMed hotel ugyancsak átjárható a fürdővel, és a korlátlan wellness mellé korlátlan szaunázási lehetőség is jár. No, meg egy-két extra kényeztetés.

De gyógyfürdőzni nem csak a fürdővel összekapcsolt szállodákban van lehetőség. Azok, akik luxus wellness pihenésre vágynak, válasszák a Spirit Hotelt. Az ötcsillagos szállodában minden adott a teljes feltöltődéshez. Gyógyvíz, élményfürdő, exkluzív szaunavilág, kiváló étterem, tematikus programok… Szerintünk érdemes feltérképezni a kínálatot.

Ahogy az Ensana Thermal Sárvár csomagajánlatait is. A sárvári arborétumban található gyógyszálloda szintén rendelkezik gyógyfürdős wellness részleggel, szaunával és gyógyászattal. De ami talán igazán különleges, az a környezet, ahol a szálloda elhelyezkedik. A hotelt óriási fák veszik körül. Rendkívül hangulatos itt wellness-szelni. Ősszel különösen.

Te melyik szállodát választod?

Ha kíváncsi lennél az aktuális ajánlatokra, árakra, klikk a kiemelt linkekre, és már böngészheted is az adott szálloda csomagajánlatait.

Kérdés esetén természetesen állunk rendelkezésre. Íme, a TDM elérhetőségei.

Várunk ősszel is Sárváron!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!