Őszi szabadtéri fürdőzés – Sárváron erre három helyszínen is van lehetőség

Termálvízben fürdőzni nyáron is remek érzés, de azért kétségkívül az őszi időszak az, amikor át tudjuk élni az igazi “gyógyvizes fürdőzés feelinget”. Valószínűleg te is tudod, hogy pontosan mire gondolunk. 

Amikor már enyhén gőzölög a víz, de még nincs annyira hideg, hogy ne lenne kellemes teljesen ellazulva ejtőzni a vízben. Akár hosszú időn át. Az ősz egy olyan wellness-szelős időszak, amit nem hagynak ki a gyógyfürdőzés szerelmesei. Aki átélte az élményt, általában október környékére tervez legalább egy fürdőzést. Ami sokszor egy egész hétvégét, akár hosszú hétvégét jelentő kiadós termálvizes lazítást takar.

Szóval az őszi szabadtéri gyógyfürdőzésnek nincs párja. Csakis ebben az időszakban lehet megtapasztalni azt az egyedülálló élményt, amikor már gőzölög a víz, de a kellemesen meleg gyógyvíz lágy hullámai mellett még a Nap sugarai is simogatják a bőrünket.

Átélnél hasonlót? Mit szólnál mondjuk egy őszi, sárvári gyógyfürdőzéshez?

Őszi wellness élményeket természetesen a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben is átélhetsz, de saját kültéri gyógyvizes medencével a Spirit Hotel és az Ensana Thermal Sárvár is rendelkezik. Így ha hosszabb őszi wellness van tervben, akár a fürdővel átjárható VitalMed és Park Inn hotel mellett a Spiritben vagy az Ensana-ban is foglalhatsz szállást.

Térképezd fel az aktuális szállásajánlatokat, kattints a kiemelt linkekre és foglald le akár már most a következő felejthetetlen termálvizes wellness hétvégédet!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!