Őszi wellness – Ha számodra is fontos, hogy termálvizes medence és szauna is legyen a szálláshelyen

Már tervezed az őszi wellnesst? Kíváncsi vagy arra, hogy melyek azok a sárvári szállodák, ahol helyben tudsz termálfürdőzni és még szaunázási lehetőség is vár? Mutatjuk.

Ha őszi wellness, akkor gyógyvíz és szauna. A legtöbben legalábbis az alap igények között említik ezt a két szolgáltatást, ha őszi hosszú hétvégés kikapcsolódáshoz keresnek szállást. 

Te is így vagy ezzel? Ha a válasz igen, akkor a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható szállodák ajánlatai érdekelhetnek. Mind a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, mind a VitalMed csomagjai érdekesek lehetnek számodra. Mindkét szálloda vendégei ugyanis korlátlanul használhatják a fürdő gyógymedencéit, élményfürdős egységét. Illetve szaunázásra is adott a lehetőség.

Szauna a Sárvári Gógy- és Wellnessfürdőben

De nem csak ez a két szálloda jöhet számításba Sárváron, ha gyógyfürdőzős, szaunázós őszi wellnesst tervezel. 

A Spirit Hotel például gyakorlatilag minden olyan szolgáltatással rendelkezik, ami lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást. Saját szaunavilág, saját gyógyvizes medencék… Minden egy helyen, a szobától pár lépésre. Ráadásul luxus minőségben. 

Spirit hotel romantikus páros wellness
Termálfürdős páros wellness a sárvári Spirit Hotelben

Ugyanakkor nem szabad kihagyni a felsorolásból az Ensana Thermal Sárvár kínálatát sem. Amennyiben oda vagy a zöld környezetért és szívesen lazítasz klasszikus gyógyszállóban, a Thermal Sárvár tetszeni fog. Ahogy a Spiritben, itt is saját gyógyvizes kútból nyerik a gyógyvizet, és itt is többféle szauna várja a vendégeket. Szóval kiváló választás, ha őszi wellnesshez keresünk ideális helyszínt. 

Wellness hétvége Sárváron – pezsgőfürdőzés a Bassiana Hotel wellness részlegén

És akkor ezek még csak a nagyobb sárvári szállodák. Ha őszi wellness van tervben, és olyan szállodát keresel, ahol helyben lehet szaunázni és fürdőzni, érdemes ránézned a Bassiana Hotel, a Harmónia Hotel, a Viktória Hotel és a Vadkert Major ajánlataira is. Mindegyik szálláshely rendelkezik ugyanis szaunával. Illetve pezsgőfürdő is található mindegyik hotelben.

Szóval ha már nézelődsz az őszi wellness ajánlatok között, érdemes számolnod a sárvári lehetőségekkel. Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre, klikkelj a fenti linkekre és máris megtekintheted az aktuális ajánlatokat.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!