Őszi wellness: Várhatóan a tavalyinál is többen választják Sárvárt

A tavalyi adatokat meghaladó őszi vendégforgalomra számítanak a sárvári szállásadók. Az október 23-ai hosszú hétvégén és az iskolai őszi szünet időszakában egyes szállodákban még teltház is lehet.

A Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. által készített körkép alapján a tavalyi évhez képest egyértelmű a bővülés. Egyes szállodákban 90 százalék közeli az előfoglalások aránya.

A TDM ügyvezetője, Haller Ferenc szerint a számok jól mutatják, hogy a wellness utazások tekintetében Sárvár kínálata kiemelkedő. A gyógyvíz, az élményfürdő, a természetközeli feltöltődési lehetőségek, a városi arborétum, a kalandpark, a Nádasdy Ferenc Múzeum, a családbarát programok és a gasztronómiai kínálat olyan erős vonzerő, amit szeretnek a kikapcsolódásra vágyók. És nem csak a belföldi közönség. 

A friss statisztikák szerint például a csehek, a szlovákok és az osztrákok mellett már a lengyel vendégek száma is bővülni látszik. Ez utóbbi különösen biztató – mondja Haller Ferenc. A TDM ugyanis az idei évtől már Lengyelországban is futtat ismertség növelő online marketing kampányokat.

Őszi wellness: Várhatóan a tavalyinál is többen választják Sárvárt

Természetesen meg kell jegyezni, hogy az őszi vendégforgalom növekedése nem csak a több napos utazók esetében prognosztizálható. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő várakozásai szerint az egynapos élményfürdőzésre érkezők száma is kiemelkedően magas lehet. Köszönhetően egyebek mellett annak, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az idei őszi szünetben is többféle tematikus program várja a családosokat – zárja az összegzést Haller Ferenc.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!