Öt ok, amiért célszerű wellness-szel indítani az új évet

Van egy olyan mondás, miszerint: amilyen szokással kezdjük az évet, az az egész esztendőben jellemző lesz a mindennapokra. Hogy ez valóban így van-e, az csak úgy derülhet ki, ha kipróbáljuk. És hát miért ne tennénk egy próbát? Főleg a wellness-szel. Hiszen ki ne akarna évente akár több alkalommal is kellemes spa élményekkel gazdagodni?

Aztán ott van érvként az újévi fogadalmakhoz kapcsolódó szokás. Az új esztendőre általában megfogadjuk, hogy többet figyelünk magunkra, az egészségünkre, több élményt élünk át a családdal. Ha ezt te is megígérted magadnak, akkor nem kérdés, hogy a wellness kikapcsolódás jó kezdet lehet ezen új szokás kialakításában.

Családi wellness Sárváron

Az újévi wellness mellett szóló érv továbbá, hogy ilyenkor számos akciót csíphetünk el. Mivel a január és a február az utazások terén általában csendesebb időszak, egyes szállodák akciókkal csábítják a vendégeket. Vagyis ha van lehetőség megszökni pár napra az évindító rohanás előtt, most akár igazán gazdaságos ajánlatokat is találhatunk.

És ha már évindító pörgés… A negyedik érv pont ehhez kapcsolódik. Ahhoz, hogy jól bírjuk az évindító hajtást, nem árt beiktatni valami olyan programot, ami erőt ad a kihívások leküzdéséhez – mondjuk egy egész napos wellnesst. Szerintünk sokan vagyunk úgy, hogy az év végi leállás után nehezen rázódunk vissza a mindennapos munkavégzésbe, így a wellnesstől remélhető eredményeknek nagy hasznát vehetjük.

Végül: sokszor előfordul, hogy a pihenést is ki kell pihenni. Furán hangzik, de van ilyen. Ha úgy érzed, hogy a karácsonyi időszak nem éppen arról szólt, hogy feltöltődj, a januári wellness jó lehetőség lehet ennek a pótlására. Ha kicsit feszültebben sikerültek az ünnepek, mint ahogy azt tervezted, talán jól jöhet egy kis évindító fürdőzés.

Mondjuk egy sárvári wellness kikapcs’.

Úgyhogy ha kedvet kaptál, nézz körül a sárvári lehetőségek között. Egynapos fürdőzés esetén nem kérdés, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kínálata lesz számodra az ideális. Ha pedig több napra utaznál, térképezd fel a Spirit Hotel, az Park Inn Sárvár vagy a Thermal Sárvár szállodák aktuális ajánlatait.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!