Otthoni relaxálást segítő webes alkalmazást indított a sárvári TDM

A Villám Relax alkalmazás segít a hétköznapi feszültség elengedésében. 

A fürdőváros a fejlesztéssel arra próbálja felhívni a felhasználók figyelmét, hogy fontos néha lelassítani és kicsit kilépni a napi pörgésből.

Haller Ferenc, a kampányt indító Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: az alkalmazás egyfajta meditációs felület. Egy olyan segédlet, ami könnyebbé teszi az otthoni ellazulást. A hatékony villám relaxálás érdekében az alkalmazásban egy fókuszált légzést segítő elem jelenik meg. Illetve meditációs háttérzene is indítható. Ez utóbbi a környezeti zajok kizárása mellett nagyban támogatja a elcsendesedést. Egy Villám Relax öt percig tart, de a “program” bármikor újraindítható.

Villám Relax otthon, teljes őszi feltöltődés Sárváron

A funkciók sora azonban nem merül ki ennyiben – teszi hozzá Haller Ferenc. A felületen az e-mail cím megadása után ugyanis napi relax értesítő kérhető. Ez az üzenet abban igyekszik segíteni, hogy a pörgős hétköznapokon se maradjon ki, ne felejtődjön el a magunkra szánt, az elmét lecsendesítő öt perc.

Nem mellesleg a regisztrálók most sárvári wellness pihenéseket nyerhetnek – hívja fel a figyelmet a sárvári turisztikai szakember. 

Az alkalmazás a jatek.sarvar.hu/relax/ címen érhető el.


Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!