Pár nap kikapcs’ – Mondjuk a pároddal, mondjuk Sárváron

Nézted már, hogy a sárvári szállodák milyen romantikus csomagokkal várnak az ősszel?

Az ötcsillagos Spirit Hotelben hétköznapra és hétvégére is kínálnak összebújós wellness élményeket. A Spirit Love, a Spirit Love Plus és a Spirit Love Deluxe csomagjuk is a szerelmeseknek szól. 

Páros wellness csomagot a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő saját szállodájában is elérhető. Aminek természetesen része a korlátlan fürdőzés és a szaunázás. De olyan extrákat is tartalmaz az ajánlat, mint pezsgőbekészítés, gyümölcskosár vagy virágszirom a szobában. 

És ha már a fürdővel közvetlenül átjárható szállodák kínálatát nézzük, meg kell említenünk a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa  szerelmeseknek szóló őszi ajánlatát is. Az all inclusive ellátással foglalható “Élményekkel teli ősz” csomag remek meglepetés lehet a párodnak… Természetesen az ajánlat része a korlátlan fürdőzés.

Akárcsak a sárvári Ensana hotel ajánlatának. A saját gyógyvizes egységgel, wellness részleggel rendelkező, arborétumi környezetben található Thermal Sárvár rövidebb és hosszabb kikapcsolódást is kínál. Akár pároknak is. Ha szeretnétek, gyógyfürdős kezelésekkel kiegészített spa csomagok közül is választhattok. Ehhez csak ide kell kattintani. 

Remek ajánlatnak tűnik továbbá Vadkert Major “Őszi pihenés” csomagja. Már amennyiben természetközeli beállítottságúak vagytok. 

Aztán ott a Bassiana Hotel korlátlan wellnesst kínáló, masszázst is tartalmazó “Sárvári Wellness Napok” ajánlata is.

Illetve a fürdőtől pár méterre lévő Harmónia Hotel őszi wellness ajánlata, valamint a Viktória Hotel pároknak egyaránt kiváló, spa élményeket is tartalmazó őszi csomagja. 

Szóval ha tervben van egy kis őszi wellness, mondjuk egy kis romantikus kikapcsolódás a pároddal, Sárváron bőven van miből választani. Kattints az ajánlatokra, térképezd fel a kínálatot! De ne felejtsd el átböngészni a fürdőváros egyéb programkínálatát se. Erre ide kattintva az oldalunkon keresztül is adott a lehetőség.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!