Pezsgőfürdős wellness részleggel (is) rendelkező sárvári szállodák

Pezsgőfürdőben lazítani az egyik legjobb módja a feltöltődésnek. Talán nem véletlen, hogy a jakuzzi a sárvári fürdőben is a legnépszerűbb szolgáltatások egyike. Ahogy az sem, hogy bármennyire is kicsi egy szálloda, pezsgőfürdős lazításra azért kínálnak helyben lehetőséget. Ha komplett wellness részleg nincs is, jakuzzi általában található ezekben a hotelekben is.

Legalábbis mi erre a következtetésre jutottunk, amikor a sárvári szállodák kínálatát böngésztük.

Az talán senkinek sem meglepő, hogy a Spirit hotelben, az Ensana Thermal-ban helyben van pezsgőfürdő. De nem csak ez a két szálloda található Sárváron, ahol a hotelen belül adódik lehetőség jakuzziban lazítani. 

A Bassiana Hotelben például ilyen wellness részleg vár. 

A lenti fotó pedig a Vadkert Majorban készült. Itt a pezsgőfürdőt egy különálló szaunaházban találod. Amit egyébként privát lazításra is le tudod foglalni. Úgyhogy egy romantikus természetközeli wellness hétvégére kifejezetten ajánljuk ezt a szállást.

De hasonló lazítós élményeket ígér a Viktória hotel wellness részlege is. Pezsgőfürdő, szauna… Mi kell még?

Nem szabad ugyanakkor kihagynunk a felsorolásból az Onyx Luxury-t sem. Igaz, ez nem hotel, hanem apartman. Viszont itt is tudsz olyan egységet bérelni, ahol a szoba része a privát pezsgőfürdő.

Végül: természetesen korlátlan pezsgőfürdőzésre a VitalMed és a Park Inn vendégeinek is van lehetőségük. Ez a két szálloda ugyanis közvetlenül átjárható a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel. Illetve komplett wellness részleg – a fürdőtő bejáratától csak pár méterre lévő – Harmónia Hotelben is található.

Szóval legyen szó kisméretű vagy nagyobb szállodáról, a pezsgőfürdő szinte mindenhol adott. A sárvári körképünk szerint a szállásadók legalábbis törekednek arra, hogy legalább egy mini wellness részleg a szállodán belül is szolgálja a vendégek kényelmét.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!