Programok esős napokra – Sárváron rossz időben is adottak a jó élmények

Szerencsére Sárváron esős napokon se kell lemondani a fürdőzős élményekről. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben a beltéri gyógymedencék mellett fedett családi élményfürdő is várja a vendégeket. De ezeken kívül számos más program lehet még ideális az esős napokon.

Múzeumlátogatás Sárváron

A Nádasdy-várban működő Nádasdy Ferenc Múzeum meglátogatása például remek alternatív program. Akárcsak egy jó mozizás. A nemrég épült Sárvári Arénában ugyanis egy filmszínház is található. A Kabos László mozi sok szuper filmmel vár – aktuális infók itt . Aztán ott a páratlan, a régióban egyedülálló akusztikájú koncertteremmel rendelkező Zene Háza is, ahol rendszeresek a komolyzenei előadások és a színházi produkciók. A programokról bővebben a Facebook-on informálódhatsz.

Mit tehetünk még esős időben Sárváron?

Mehetünk mondjuk egy gasztro túrára. Fedezd fel a helyi éttermeket! Egyél valahol főételt, máshol kérj egy desszertet, a harmadik állomáson pedig igyál meg egy jó kávét vagy egy pohár remek bort.

Ahogy a fürdőzés és a kulturális programok, úgy a gasztro kalandok is hozzátartoznak a nyaraláshoz.

De egy fitnesz edzésre vagy egy “csapatépítő” bowlingra is benevezhetünk.

A sárvári fürdőben edzőterem és bowling-pálya is található. Illetve igénybe vehetünk extra kényeztető szolgáltatásokat is. Az esős idő talán még motivációként is hathat… Ilyenkor általában nyitottabbak vagyunk olyan wellness kezelésekre is, amiket verőfényes napsütésben nem biztos, hogy kipróbálnánk. A fürdő szolgáltatásai között a legkülönfélébb arc- és testkezelések is megtalálhatók. Talán ezeket is érdemes feltérképezni a sarvarfurdo.hu-n.

Végül meg kell jegyezni, hogy beltéri kikapcsolódásra maguk a szállodák is kínálnak lehetőség. A nagyobb hotelekben a beltéri fürdőzés lehetősége természetesen adott. A Spirit Hotelben és az Ensana Thermal Sárvár szállodában egyaránt tudunk fedett medencékben fürdőzni. Illetve wellness, szépészeti és gyógyászati kezelések is kérhetők ezekben a hotelekben. A Park Inn hotelben pedig még komplett beltéri játszóház is található. A családosoknak érdemes lehet ezzel számolni.

Szóval ha nem éppen nyárias az időjárás, semmi gond, Sárváron rossz időben is bőven van mit tenni. A fürdőzés lehetősége ilyenkor se kérdés, de számos kulturális program, gasztro élmény és egyéb wellness kikapcsolódás is vár.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!