Pünkösd Sárváron – All inclusive ellátás, korlátlan wellness, exkluzív élmények és kedvezményes ajánlatok

All inclusive ellátás, korlátlan wellness… Mondjuk Sárváron, például a pünkösdi hosszú hétvégén. Hogy tetszik az ötlet?

A 2024-es pünkösdi hosszú hétvége május 18-ától május 20-áig tart. Amire a szállásadók természetesen nagyon készülnek. A sárvári hotelek egészen extra ajánlatokkal várják a vendégeket. Mutatjuk.

Pünkösd Sárváron – Hosszú hétvége korlátlan wellness-szel

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható családbarát Park Inn szállodában például all inclusive ellátással kínált, korlátlan wellnesst tartalmazó csomagot is foglalhatunk. Ismerd meg a részleteket!

Aztán ott a fürdő saját szállodája, a VitalMed hotel, ahol a korlátlan wellness mellé még korlátlan szauna használat is jár. Ráadásul mindez most rendkívül kedvező áron. A Sárvári Vitál Napok csomagról bővebb információ itt.

Itt pedig a Spirit Hotel ajánlatait találod. Az ötcsillagos szálloda exkluzív spa élményeket kínáló, három éjszakára szóló pünkösdi csomagja a luxus kényeztetés mellett még ünnepi programokat is tartalmaz. Tudj meg többet, klikk a hotel weboldalára!

Vagy térképezd fel az Ensana Thermal Sárvár kínálatát. A sárvári arborétum zöld környezetében található hotel ezúttal többféle kedvezményes ajánlattal is jelentkezik. Az “ügyesen foglalók” akár 15 százalékkal olcsóbb árakat is elcsíphetnek. A szálloda aktuális csomagjai itt.

Hogy döntöttél, melyik hotel lesz az ideális számodra? Ha nem tudsz dönteni, ha kérdésed lenne, természetesen a Tourinform Iroda elérhetőségeink állunk rendelkezésedre.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!