Pünkösdre vagy csak úgy, még a nyári vakáció előtt – Foglalj wellness pihenést Sárváron!

Hozd előre a nyarat, készülj a vakációra egy kiadós wellness-szel! Mutatjuk, Sárváron milyen tavaszzáró, nyárindító ajánlatokkal várnak a szállodák. Természetesen olyan ajánlatokat mutatunk, ahol a termálvizes fürdőzés is a csomag része.

Ilyen csomagban kínál több napos feltöltődést például a Park Inn Sárvár. A város gyógy- és élményfürdőjével közvetlenül átjárható szállodában akár all inclusive ajánlatok közül is választhatunk. Így nem csak a medencék használata, hanem az étel- és italfogyasztás is korlátlan a vendégek számára. Fontos tudni továbbá, hogy a szálloda gyerekbarát hotel. Szóval családosoknak kimondottan ideális választás. Akár mondjuk a pünkösdi hosszú hétvégére.

Családi wellness a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

De ugyancsak remek választás a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő saját szállodája, a VitalMed is. Ahol nem csak a medencék használata korlátlan, hanem egyebek mellett a szaunázás is. Vagyis ha a teljes ellazulás a cél, illetve szeretnéd, hogy a szobától csak pár lépésre legyenek a medencék, érdemes átböngészni a szálloda ajánlatait.

Természetesen wellness élmények gyűjtésére a sárvári fürdőtől függetlenül üzemelő szállodák is kínálnak lehetőséget. Például az Ensana Thermal Sárvár kültéri és beltéri medencékkel egyaránt rendelkezik. Illetve sok-sok egyéb wellness szolgáltatást is kínálnak. Arról nem is beszélve, hogy a szálloda a sárvári arborétumban található. Szóval egészen egyedülálló a környezet. Szerintünk érdemes áttekinteni az ajánlatokat.

És ha már egyedülálló kínálat. Amennyiben a sárvári ajánlatok között böngészel, és exkluzív wellness élményekre vágynál, a Spirit Hotel kínálata tetszeni fog. Választhatsz prémium csomagajánlatok közül, foglalhatsz hétvégére, hétköznapra vagy ünnepi időszakra. De akár egy éjszakás villám wellnessre is van már lehetőség a hotelben. Tekintsd át a Spirit Hotel kínálatát is!

Szóval ha még a nyári vakáció előtt egy kis fürdőzős élményre vágynál, tekintsd át a sárvári szállodák ajánlatait. Szerintünk találsz közöttük az igényeidnek megfelelőt. Persze nem csak a fent kiemelt szállodák közül tudsz választani. Rengeteg, a fürdőhöz közeli apartman, kisebb szálloda is remek ajánlatokkal vár. Néhány tipp a szállások menü alatt.

Ha pedig programötletekre lennél kíváncsi, klikk ide. Illetve kérdés esetén bátran fordulj a Tourinform Irodánk munkatársaihoz.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!