Romantikus páros wellness – nem csak Valentin-napon

Az újabb és újabb páros élményekre egész évben szükség van. Ahhoz, hogy egy kapcsolatban ne aludjon ki a tűz, néha bizony szükség van arra, hogy kézen fogjuk a kedvesünket és eltűnjünk vele a világ elől. Egyetértesz?

Ha a válasz igen és nálatok is számításba jöhet Sárvár, mint úticél, van néhány tippünk.

Amennyiben oda vagytok a fürdőzős programokért és szaunázni is szerettek, nem kérdés, hogy valamelyik wellness szállodát kell választanotok.

Mondjuk ha luxus kényeztetésre vágytok, a Spirit Hotel lesz az ideális választás. A korlátlan wellnesst kínáló “Valentin-napi álom” és a “Spirit Love” csomagokat is érdemes feltérképeznetek.

Spirit Hotel téli wellness Sárváron

És ha már kényeztetés: ugyancsak ajánljuk a figyelmetekbe a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa romantikus csomagját. A “Sárvári randevú” keretében ugyanis all inclusive ellátást kínálnak. Így nem csak a fürdőzés, hanem az étel- és italfogyasztás is korlátlan.

Fiatal pár fürdőzik a sárvári wellnessfürdő kültéri gyógyvizes medencéjében
Páros wellness a sárvári fürdőben

Kényeztetésből persze az Ensana lánc sárvári szállodájában sincs hiány. A Thermal Sárvár félpanziós ellátással kínált “Romantikus wellness napok” csomagjában a korlátlan fürdőzés, szaunázás mellé egyebek mellett szobai bekészítés: virágcsokor, pezsgő, csokoládé bonbon is jár.

Szerintünk jól hangzik… Főleg, hogy a szálloda a sárvári arborétum zöld környezetében található. Szóval a környezet is egészen romantikus.

Dönts akárhogy, válaszd bármelyik szállodát, jól fogod érezni magadat. Gyertek el Sárvárra, és töltsetek el nálunk pár romantikus napot a kedveseddel!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!