Sárvár: az országban elsőként a fürdő és a település több pontja is megkapta a Magyarország kincsei védjegyet

Kiemelkedő turisztikai jelentőséggel és kimagasló szolgáltatási kínálattal rendelkező gyógyhely lett Sárvár. Az országban elsőként a fürdőváros és a település gyógyfürdője egyszerre kapta meg a Magyarország kincsei védjegyet.

A gyógyhely minősítést két térség, a Sárvári Arborétum és a városi Csónakázó-tó környéke nyerte el, míg a sárvári fürdő három területen – gyógyfürdő, élményfürdő és wellnessfürdő kategóriában – került be a magas színvonalat képviselő, egyedi turisztikai élményt nyújtó szolgáltatók közé.

Jobbról: Kántás Zoltán, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő ügyvezető igazgatója, Dr. Máhr Tivadar Sárvár alpolgármestere, Haller Ferenc, a Sárvár Tourist  & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője

A Magyarország kincsei védjegy odaítéléséről a Magyar Turisztikai Ügynökség szakértői egy meghatározott szempont- és kritériumrendszer alapján döntenek. A cél, hogy a védjegy a látogatók számára egyfajta garanciát jelentsen a minőségi élménykínálatra. Illetve szakmai iránytűként is szolgáljon a különböző turisztikai attrakciókat üzemeltetők részére.

Miután a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő három kategóriában is megkapta a Magyarország kincsei minősítést, ez újabb bizonyítéka annak, hogy a gyógyvizes komplexum egy országos jelentőségű TOP turisztikai attrakció. Ráadásul nem csak egyetlen célcsoport számára. Sárváron a családdal érkezők, a wellness élményeket keresők és a gyógyulni vágyók egyaránt minőségi szolgáltatási színvonallal számolhatnak – véli Kántás Zoltán, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő ügyvezető igazgatója.

Sárvár a védjegyek elnyerésével ismételten igazolta, hogy a fürdővárosba érkezők kiemelkedő minőségű szolgáltatás kínálattal találkozhatnak. Legyen szó wellness és gyógyfürdős élményekről vagy épp természetközeli kikapcsolódásról, az ötcsillagos minőség garantált –  teszi hozzá Haller Ferenc, a Sárvár Tourist  & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

“Nagyon örülök annak, hogy Sárvár, illetve a településünk gyógyhelyei és fürdője, az elsők között nyerte el a Magyarország kincsei védjegyet. Ez további közös munkára inspirálja az önkormányzatot és az idegenforgalom területén dolgozókat, hogy újabb, magasabb színvonalú szolgáltatásokkal tudjuk várni a vendégeket. A turizmusban egyre nagyobb a verseny, de ez a díj is bizonyítja: Sárvár kiválóan helyt áll” – mondta el Dr. Máhr Tivadar alpolgármester.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!