Sárvári ajánlatok pünkösdre és nyári vakációra

A pünkösdi hosszú hétvégére keresel valamilyen szuper ajánlatot, esetleg már a nyári vakációra készülsz? A sárvári szállodák kínálatában bőven van miből választani.

Mutatunk is ezek közül párat.

Sárvári ajánlatok – Kezdjük azokkal a hotelekkel, amik közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel.

A családbarát Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában all inclusive ellátással kínálnak csomagokat pünkösdre és a nyárra is. Az előbbi a “Pünkösdi királyság” nevet viseli, ami egy három napos korlátlan fürdőzést kínáló wellness kikapcsolódást tartalmaz. Illetve ne feledjük, hogy pünkösdkor különféle programok is várnak a szállodában. 

Sárvári ajánlatok – Pünkösdi és nyári csomagok

Ha pedig már a nyárra készülsz… Nyárindító, főszezoni és nyárzáró ajánlatokat is találsz a Park Inn kínálatában. Természetesen mindegyik választható all inclusive ellátással, és mindegyikhez jár a korlátlan strandolás élménye is.

Hasonlóan extra vizes élményeket ígér a sárvári fürdő saját szállodája is. A VitalMed hotelben szintén korlátlan a wellness. Ha számodra is fontos, hogy a szobától a medencékig csak pár lépést kelljen megtenni, érdemes lehet informálódni az ajánlatokról. Legyen szó pünkösdi wellnessről vagy nyári strandolós vakációról, a VitalMed ideális választás.

A Spirit Hotel pedig akkor lesz számodra a legmegfelelőbb szállás, ha luxus feltöltődést tervezel. A wellness szálloda négy napos pünkösdi ajánlata természetesen nem csak fürdőzős élményeket tartalmaz, hanem különféle extra programokat is. Szerintünk érdemes kattintani és tájékozódni a részletekről. Ahogy akkor is, ha a nyárra keresel exkluzív wellness csomagot. A Spirit Hotel honlapján jelenleg kétféle nyári ajánlat található. Olyan, ami a hétköznapokra foglalható és olyan is, ami a hétvégékre kínál luxus feltöltődést. Szerintünk nézz rá ezekre is.

Végül még egy tipp. Nem is akármilyen sárvári ajánlat.

Az Ensana Thermal Sárvár a fürdőváros arborétumának közvetlen szomszédságában található. Ez pedig egyebek mellett azt jelenti, hogy a kültéri medencék is zöld környezetben vannak. Egészen konkrétan az arborétum óriási fenyőfáinak árnyékában.

A szálloda ugyan konkrét pünkösdi ajánlatokat nem kínál, de akciós wellness csomagok elérhetők az oldalukon. Klasszikus fürdőzős ajánlatok és tematikus gyógykúrák is. A szálloda azok számára lehet ideális, akik inkább a lelassulós termálfürdős kikapcsolódást részesítik előnyben. Illetve fontos számukra a zöld környezet. 

Még több sárvári ajánlat, tipp a korábbi bejegyzéseinkben.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!