Sárvári hotelek, ahol a strandolós élményeket is tartalmazza a szállásdíj

Miért fizetnél pluszban a fürdőbelépőért, ha olyan sárvári hotelt is választhatsz, ahol a nyári medencés csobbanás is szerepel a szállásdíjban.

Öt ilyen tippünk is van. Két hotel a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható, három pedig saját kültéri élménymedencével rendelkezik.

Kezdjük az előbbiekkel!

A sárvári fürdő saját szállodája, a VitalMed hotel természetesen közvetlenül átjárható a strand részleggel. Ami azt jelenti, hogy bármikor célba vehetjük a medencéket. A szobától csak pár métert kell megtenni, és már élvezhetjük is a csobbanós élményeket.

A sárvári fürdő egyik kültéri medencéje

Hasonló lehetőséget kínál a sárvári Park Inn szálloda is. A hotelből szintén közvetlen az átjárás a fürdőváros medencéihez. Ideértve a gyógyfürdős egységet, az élményfürdőt és a strandot is.

Aztán ott van Sárvár ötcsillagos wellness szállodája, a Spirit Hotel is. Nem lehet kérdés, hogy azok a vendégek, akik itt foglalnak szállást, korlátlanul élvezhetik az exkluzív wellness élményeket. Köztük a nyári, kültéri medencés fürdőzést.

A sárvári Spirit Hotel kültéri medencéje

Az Ensana Thermál Sárvár szállodában minderre ugyancsak adott a lehetőség. A sárvári arborétum közvetlen szomszédságában, az óriási fák árnyékában lévő hotel szintén rendelkezik kültéri medencékkel. Amiket természetesen a vendégek korlátlanul használhatnak a wellness nyaralásuk alatt.

Kültéri medence a Thermal Sárvár hotelben

Végül ott a Bassiana Hotel. A mediterrán hangulatú szálloda saját kültéri medencével rendelkezik. Így ha a nyári vakáció alatt egy kis hűsítő csobbanásra vágynánk, erre ebben a hotelben is adott a lehetőség. A szálloda egyébként az Ensanan hotelhez hasonlóan az arborétum szomszédságában, zöld környezetben található.

Kültéri medence a sárvári Bassiana Hotelben

Szeretnél még többet megtudni a fenti hotelekről? Klikk a kiemelt linkekre, és tekintsd át az aktuális ajánlatokat.

Ha pedig kérdésed lenne a sárvári utazásoddal kapcsolatban, bátran keress minket a Tourinform Iroda elérhetőségein.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!