Sárvári nyaralás kedvezményekkel – Mutatjuk az akciós ajánlatokat

Ne hagyd az utolsó pillanatra a nyári foglalást! Azok, akik előre gondolkodnak, most több sárvári szállodában is kedvezményekre számíthatnak.

A sárvári arborétum zöld környezetében található Ensana Thermal hotel például 10-15 százalékkal kínálja olcsóbban az egyes wellness csomagjait. Ráadásul bizonyos feltételek mellett még 15 százalék SZÉP-kártya kedvezményt is kínálnak.

Előfoglalási kedvezmény elcsíphető a Spirit hotelben is. Sárvár ötcsillagos szállodájában két csomag esetében is elérhető a kedvezmény. Akár a rövidebb, hétvégi kikapcsolódások áraira is érvényesíthető az ajánlat. Nézz ezekre rá!

Kedvező ajánlatokból a sárvári fürdővel közvetlenül átjárható szállodákban sincs hiány. A VitalMed hotelben a korlátlan wellness mellé ajándék masszázs és kerékpárhasználat is jár.

A családbarát Park Inn szállodában pedig akár all inclusive ellátással is foglalhatunk nyári csomagot. Aminek természetesen része a korlátlan wellness.

Többet tudnál meg az ajánlatokról? Kattints a kiemelt linkekre, és térképezd fel a részleteket. Amennyiben kérdésed lenne, természetesen a Tourinform Iroda elérhetőségein is felteheted azokat.

Csapj le a kedvezményekre!

A bejegyzés a 2024. április 17-én érvényes, aktuális információk alapján készült.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!