Sárvári relax helyszínek – Töltsd fel a lelkedet is a nyaralás alatt!

Ahhoz, hogy teljes legyen a nyaralás alatti kikapcsolódás, a lelki feltöltődésre is szükséges időt szánni. Az aktív programok mellett célszerű egy keveset relaxálni is. De hol tegyük ezt meg, melyek azok a sárvári helyszínek, ahol optimálisak a körülmények az elmélkedéshez?

Egyértelmű, hogy az első ajánlott helyszín a termálvizes medence. Csak csukd be a szemedet, hallgasd a víz csobogását és koncentrálj a levegővételre! Néhány perc után érezni fogod a hatást. Minderre természetesen a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Spirit Hotel és az Ensanan Thermál medencéiben is van lehetőséged.

Kiváló helyszín a sárvári relaxálásra a fürdőváros arborétuma is. Ha szeretnél, jógázhatsz valamelyik tisztáson vagy épp a tóparton, de erdőfürdőzés közben is feltöltheted a lelkedet. Vagy épp egy kiadós faöleléssel.

Jóga a sárvári arborétumban

Sárváron ugyanis a fák az átlagnál erőteljesebben közvetítik a Föld jótékony energiáit. Ez pedig – ha kellően koncentrálunk – egy-egy faölelés során is érezhető. 

Relaxálni azonban nem csak a természetben lehet. Ha odavagy a kisvárosi hangulatért, buzdítunk, hogy foglalj helyet a város főterén, a Kossuth téren. Ülj le egy padra, hallgasd, ahogy a szökőkútban csobog a víz. Adott időszakokban még harangjátékot is hallhatsz itt.

A következő sárvári relax helyszínünk a csónakázó tó. Itt is csak annyi a teendő, hogy figyeljünk a környezetre. A tó vizének hullámzása, a nád suhogása… Egy árnyékot adó fa alatt üldögélve garantált a mentális kikapcs’.

Végül egy más jellegű relaxációs mód. Ha egyedül nem megy az ellazulás, természetesen segítséget is kérhetünk. Például masszázs formájában. Ha a szakember kellően ellazítja az stressztől megfeszült izmokat, a lélek is ellazul. 

Talán erre is érdemes időt szánni a nyaralás alatt. Masszázs természetesen kérhető a fürdőben és a wellness hotelekben egyaránt. Tájékozódj és élj a lehetőséggel! Szerintünk nem fogsz csalódni.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!