Pezsgőfürdős wellness Sárváron

Sárvári szállodák, ahol adott a lehetőség a pezsgőfürdőzésre

Ha a teljes ellazulás a cél a wellness hétvége alatt, nem kérdés, hogy a gyógyfürdőzésen és a szaunázáson kívül a pezsgőfürdős relaxálást is be kell iktatnunk a programba. Kíváncsi vagy arra, hogy Sárváron minderre melyik szállodákban van lehetőséged?

Pezsgőfürdőben lazítani egyedülálló dolog. Ilyenkor valahogy minden gond elillan. A kellemesen meleg víz, a kis apró buborékok masszírozása teljesen kikapcsol. Szóval nem csoda, ha a wellness hétvége helyszínének keresgélésekor prioritás az, hogy legyen pezsgőfürdő a szállodában. 

Amennyiben ez nálatok is így van, a sárvári kínálatot feltétlenül át kell böngésznetek. És nem csak a fürdővel közvetlenül átjárható szállodákat érdemes számításba venni. 

Jakuzzival, saját wellness egységgel ugyanis több szálloda is rendelkezik

Ott van mindjárt a Spirit Hotel. Sárvár ismert luxus szállodájában nem kérdés, hogy adott-e a lehetőség pezsgőfürdőben lazítani. 

Ahogy az Ensana lánc sárvári szállodájában sem. Itt szintén teljes a wellness kínálat. Az arborétum közvetlen szomszédságában lévő Thermal Sárvár hotelben ugyancsak lehet pezsgőfürdőben relaxálni. 

Persze a pezsgőfürdős wellness lehetősége nem csak a nagy hotelek kínálatában szerepel

Jakuzziban relaxálni a Bassiana szállodában (borítóképen) is tudunk. Itt ugyancsak egy komplett wellness részleg várja a vendégeket. Akárcsak a Viktória hotelben. De pezsgőfürdő a Vadkert Majorban is található. Ez utóbbi szálláshelyen ráadásul egy különálló szaunaházban kapott helyet a jakuzzi. 

De ne feledjük azokat a hoteleket se, amik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárhatók

A korlátlan wellness, így a pezsgőfürdőzés lehetősége ezekben a szállodákban is adott. Egészen pontosan a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa hotelben és a fürdő saját szállodájában, a VitalMed hotelben.

Szóval ha az úticél Sárvár és nálatok is fontos, hogy a wellness hétvége alatt helyben tudj pezsgőfürdőzni, a fenti szállodák közül célszerű választanod. 

Tedd meg! Kérdés esetén pedig bátran fordulj a kollégáikhoz!

Végül egy kapcsolódó blogpostunk – talán ezt is szívesen átböngésznéd, mielőtt útra kelsz:

Hogyan lehet teljes az ellazulás a pezsgőfürdőben? – Meditációs tippek lépésről lépésre

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!