Sárvári szállodák, ahol helyben tudunk szaunázni

Ha őszi wellness, akkor szaunázás… Egyetértesz? Mutatjuk, hogy Sárváron melyek azok a hotelek, ahol helyben tudsz a hő által regenerálódni, feltöltődni.

Nem kérdés, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben adott a lehetőség a szaunázásra. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy a szomszédos, közvetlenül átjárható szállodákból bármikor átmehetünk kicsit feltöltődni. Ilyen szálloda a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa és a fürdő saját szállodája, a VitalMed.

Szauna a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben

Szaunázásra kínálnak lehetőséget továbbá a Vadkert Majorban. Itt külön szaunaház várja a vendégeket. Ahol egyébként nem csak különféle kabinok, hanem még pezsgőfürdő is segíti a teljes ellazulást.

A Vadkert Major szaunaháza

Extra szaunavilág természetesen a Spirit Hotelben is található. Ahol egyébként rendszeresek a szeánszok is. Az egyes felöntéseket profi szaunamesterek teszik még nagyobb élménnyé.

A Spirit Hotel szaunavilágának pihenőtere

Szaunázni a sárvári arborétumban lévő Ensana szállodában is tudsz. Akárt két szabadtéri fürdőzés között. Ahogy a Spirit Hotelben, úgy a Thermal Sárvárban is adott a lehetőség erre. Ősszel és télen is. 

Ja, és a kisebb hoteleket se feledjük!

Többféle szauna a belvárosi Bassiana Hotelben is várja a Sárvárra érkezőket. Akárcsak a Hotel Viktóriában vagy fürdőtől pár méterre lévő Harmonia Hotelben. 

Szaunavilág a Bassiana Hotelben

Mi szívből ajánljuk bármelyiket! 

Te melyiket választod?

Ha többet szeretnél tudni az adott hotelről, klikk a neked szimpatikus szálloda linkjére, és böngéssz az extra infók után!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!