Sárvári szállodák, ahonnan nem kell kimozdulni a teljes wellness élményért

Ha olyan szállást keresel, ahol a fürdőzés és a szaunázás élménye is helyben adott, ez a bejegyzés neked szól.

Sárváron legalább hat olyan szálloda található, ahonnan nem kell kimozdulni a wellness élményekért. Persze nem mindenhol van gyógyvíz és komplett szauna világ. De talán a kisebb spa hoteleknek az ajánlatait is érdemes számításba venni, ha wellness kikapcsolódás van tervben.

Kezdjük is ezekkel!

Ott van mindjárt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nyári bejáratánál, a Rába folyó partján található Vadkert Major. A természetközeli szálláson komplett szauna ház várja a vendégeket. Ahol természetesen nem csak szaunázni lehet, hanem pezsgőfürdőzni is.

Hasonló szolgáltatásokat kínál a belvárosban, a Posta térnél található Viktória Hotel is. Szauna, pezsgőfürdő, teljes kényelem… Itt is minden adott a wellness élményekhez.

Akárcsak a Bassiana Hotelben. Az arborétum szomszédságában elhelyezkedő, mediterrán hangulatú szálloda saját wellness részleggel rendelkezik. Természetesen a szauna és a pezsgőfürdő itt is adott.

Mint a fürdő bejáratától mindössze 30 méterre lévő Harmónia Hotelben. Beltéri medence, szauna itt is található, úgyhogy a wellness élményekért innen se kell feltétlenül kimozdulni.

De a fürdőzésért és a szaunázós relaxálásért a Park Inn és a VitalMed hotelekből se kell messze menni. Ezek ugyanis azok a sárvári szállodák, amik közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Azok a vendégek, akik ezekben a hotelekben foglalnak szállást, a fürdő szolgáltatásait is igénybe vehetik.

Extra wellness élményekért természetesen a Spirit Hotelből se kell kimozdulni. A sárvári luxusszállodában saját gyógyvizes medence, kültéri és beltéri fürdőzés és komplett szauna világ várja a vendégeket.

Ahogy az Ensana Thermal Sárvár szállodában is. Itt ugyancsak adott a saját gyógyvíz, a komplett wellness részleg, a télen-nyáron üzemelő kültéri medence és a szauna világ is.

Hogy döntöttél, melyik szálloda lesz számodra a legjobb választás? Ha még nem tudtál dönteni, klikk a kiemelt linkekre és tudj meg többet az éppen aktuális kínálatról, a szezonális ajánlatokról.

Amennyiben kérdésed lenne, természetesen a TDM iroda elérhetőségein is kereshetsz minket.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!