Sárvári wellness ajándékba

Ajándékozz sárvári élményt karácsonyra! Akár többnapos wellness programot, akár egynapos fürdőzést szánnál meglepetésnek, tudunk tippeket adni.

Legyen szó páros spa élményről vagy családi kikapcsolódásról, bőven van sárvári alternatíva. 

Ha luxus wellness ajándékozása van tervben, nem kérdés, hogy a Spirit Hotel kínálatát kell átböngészned. Ami egyébként nem csak egyetlen ajándékkártyára terjed ki, a kattintás után számos konstrukciót találsz. Akár komplett, több napos wellness csomagot választanál, akár megadott értékben szeretnél ajándékot vásárolni, megteheted.

Fotó: spirithotel.hu

Hasonlóan széles az ajándékutalvány kínálat a Park Inn Sárvár szállodában is. Az ugyancsak online megvásárolható csomagok között rövidebb és hosszabb wellness pihenéseket is találsz. Illetve családi és romantikus páros ajánlatokat is. A klikk után mutatjuk a részleteket.

Ide kattintva pedig az Ensana hotellánc sárvári szállodájába tudsz értékutalványt vásárolni. Abba a hotelbe, ami sárvári arborétum közvetlen szomszédságában található, így az erdei fürdőzés lehetősége is adott.

Wellness élmények Sárváron

De természetesen ajándékkártya a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő weboldalán is rendelhető. A felületen sok-sok egyedi konstrukciót találsz. Egynapos ajánlatból is többfélét.

Érdemes kattintani.

Ahogy a fürdő saját szállodájának a honlapjára is. A VitalMed hotel weboldalán ugyancsak beszerezhető ajándékutalvány. Kisebb és nagyobb összegben egyaránt. Kiemelten hosszú felhasználással.

Az extra hosszú érvényességű ajándékutalványok itt érhetők el.

Legyen tehát tervben komplett wellness pihenés vagy értékutalvány ajándékozása, a sárvári szállodák mindkét konstrukcióban kínálnak vásárlási lehetőséget. Ráadásul mindezt online. Úgyhogy ha még csak ezután szereznéd be az ajándékot, nem késtél el. Kattints a kiemelt linkekre. Szerintünk lesz olyan ajánlat, ami egyezik az elképzeléseiddel.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!