Sárvári wellness élmények a szobától pár lépésre

Amikor Sárvárra utazunk, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő meglátogatását nem hagyjuk ki. Wellness-szelni azonban nem csak a fürdő komplexumban tudunk. Vizes élményeket számos sárvári szállodában gyűjthetünk.

Ott van mindjárt az Ensana szállodalánc sárvári hotele, a Thermal Sárvár. Ebben a szállodában kint és bent is adott a fürdőzés lehetősége. Természetesen télen és nyáron is. A hotel saját termálvizes medencékkel rendelkezik, így hűvösebb időben sincs annak akadálya, hogy a kültéri medencékben lazítsunk. Amik egyébként ilyen remek környezetben találhatók.

Saját wellness egységgel, illetve saját kútból nyert gyógyvízzel természetesen az ötcsillagos Spirit Hotel is rendelkezik. A sárvári luxusszállodában kint és bent is fürdőzhetünk. Jó időben és hűvösebb napokon is. Vizes élményeket bármikor gyűjthetünk. Legyen szó gyógyvízben való regenerálódásról vagy luxus környezeteben történő egész napos strandolásról, a felételek helyben adottak.

Ugyanúgy adott a lehetőség a helyben való fürdőzésre akkor is, ha a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa hotelt választod. A szálloda ugyanis közvetlenül átjárható a sárvári fürdővel. Így gyakorlatilag a szállodából való kimozdulás nélkül érjük el a strandot, a csúszdákat, a gyógyfürdőt és a fedett családi fürdő részleget egyaránt.

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa-hoz hasonlóan a fürdő saját szállodájában is adott a helyben való fürdőzés lehetősége. A VitalMed szobáiból is csak pár lépés a wellness egység.

És ezek csak a nagyobb szállodák. Ha saját wellness szolgáltatást kínáló hotelt keresel, érdemes ránézned a Vadkert Major, a Viktória Hotel, a Harmónia Hotel és a Bassiana Hotel ajánlataira. Akár nyáron, akár az év más időszakában érkezel, ezek a szállodák is bőven kínálnak wellness élményeket. 

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!