Sötétedés után is fedezd fel Sárvárt!

Sárvárt nem csak nappal, hanem este is érdemes felfedezni. A kisvárosi hangulat mellett az attrakciók fényei mindenképpen megérnek egy sötétedés utáni sétát. Hogy pontosan milyen látványosságokra gondolunk?

Nem lehet kérdés például, hogy a Nádasdy-várat este is körbe kell járnod. A híd, a torony és a várfal kivilágítása is gyönyörű. Nyárestén különösen.

Aztán ott vannak a belvárosi szökőkutak is. A Kossuth téren és a Posta téren is található olyan szökőkút, ami egyedi fényjátékkal szórakoztatja az arra járókat. Erről részletek itt.

Persze nem csak a fürdőváros központjában találhatók olyan látványosságok, amik este is jól mutatnak. A csónakázó tavaknál lévő modern csónakház ugyancsak gyönyörűen kivilágított. Talán ezen a környéken is érdemes egy hangulatos esti sétát tenni. 

És ha már esti élmények… A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben olykor éjszakai fürdőzéseket is tartanak. Képzeld csak el, hogy egy gyönyörűen kivilágított gyógyvizes fürdőben lazítasz egy kellemesen meleg nyári estén…

Ugye, jól hangzik?

Ha tehát Sárváron jártok, ne csak nappal, hanem este is tegyetek egy sétát. A belvárosban és a csónakázó tavak környékén is. 

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!