Szaunázz, gyógyfürdőzz! – Engedj a vágyaknak, irány Sárvár!

Spontán ellógni pár napra a hétköznapok elől, vagy egy jó előre eltervezett hosszú wellness kikapcsolódáson feltöltődni… Bármelyiket is választod, a sárvári szállodák ajánlatai között találsz ideális lehetőséget.

Legyen szó családi kiruccanásról, luxus spa élményekről vagy természetközeli gyógyvizes kúráról, érdemes átböngészni az aktuális kínálatot.

Nézz rá mondjuk a Spirit Hotel ajánlataira! Amennyiben egy exkluzív wellness kikapcs’ a terv, nem kérdés, hogy Sárvár ötcsillagos szállodája lesz számodra az ideális. Saját gyógyvíz, egyedülálló szaunavilág, kiváló gasztronómia és kényelem minden szinten. Kattints és tekintsd át, mi mindennel várnak!

Családi wellness van tervben? 

Mit szólnál egy olyan szállodai ajánlathoz, ami all inclusive ellátást tartalmaz? Illetve korlátlan fürdőzési lehetőséget. A sárvári Park Inn hotelben ilyen ajánlatokat is kínálnak. Természetesen gyerekekkel érkező vendégeknek és pároknak egyaránt. A szálloda családbarát hotel és közvetlenül átjárható a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel.

Családi wellness Sárváron

De nem csak ez az egyetlen olyan hotel, aminek a vendégei korlátlanul használhatják a fürdő medencéit. A VitalMed szobái ugyancsak pár méterre találhatók a medencéktől. Illetve a szauna világtól. Amit a hotel vendégei szintén korlátlanul használhatnak. Az aktuális ajánlatok itt.

Itt pedig az Ensana Thermal Sárvár szálloda érvényes csomagjai. A sárvári arborétum zöld környezetében található hotel kiváló választás azoknak, akik szeretnének kicsit lelassulni és akár egy hosszabb gyógyvizes kúra keretében töltődnének, regenerálódnának. A szálloda saját gyógyvízzel rendelkezik, adott a gyógyászati egység és az egyedülálló természetközeli környezet. Gyakorlatilag minden egy helyen, amire szüksége lehet ahhoz, hogy kicsit magunkra, a belsőnkre, az egészségünkre figyeljünk.

És ezek még csak a nagyobb szállodák ajánlatai. Sárváron természetesen sok-sok kisebb apartman és hotel is található. Köztük olyan is, ami saját wellness egységgel is rendelkezik.

Vagy ha medence, szauna nincs is, a gyógyfürdő bejárata általában minden szálloda esetében csak pár száz méter. 

Amennyiben kíváncsi lennél más szállodák kínálatára is, itt tudsz böngészni. De kérdés esetén természetesen a Tourinform irodában is segítünk. Keress minket bátran!

Az elérhetőségeink itt.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!