Tavaszi wellness – Íme, néhány “titkos” sárvári ajánlat

Tavaszi wellness-t tervezel? Mit szólnál egy all inclusive ellátással kínált, korlátlan wellness fürdőzést tartalmazó sárvári csomagajánlathoz? Egy olyan, többapos kikapcsolódáshoz, ami most 15 százalék kedvezménnyel foglalható?

Tavaszi wellness Sárváron – kedvezményes csomagajánlatok

Tavaszi wellness Sárváron – extra kedvezménnyel

A bevezetőben említett egészen egyedülálló ajánlatot a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható családbarát Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szálloda kínálja. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide. Szerintünk ha tervben van a tavaszi kikapcsolódás, a kínálat feltérképezését semmiképpen ne hagyd ki.

Ahogy a Spirit Hotel luxus ajánlatait se. Mit szólnál mondjuk egy kis hétköznapi kikapcsolódáshoz? Ha van rá lehetőséged, hogy legalább négy napra kiszakadj a rohanásból, egészen kedvező hétköznapi ajánlatokat csíphetsz el. A Spirit Hétköznapi Nyugalom ajánlatában csupán 38 ezer forintba kerül egy éjszaka egy főnek. Ez rendkívül kedvező ár egy luxus környezetben történő lazításért.

Végül még egy sárvári kedvezményes ajánlat.

A sárvári arborétum óriási fáinak árnyékában lévő, zöld környezetben található gyógyvizes szálloda, a Ensana Thermal Sárvár is kínál akciós csomagot a tavaszra. A minimum 4 éjszakás #wellnessneked ajánlat most 15 százalék kedvezménnyel foglalható. A bővített félpanziós ellátást, korlátlan fürdőzést kínáló csomag egészen extra ajánlatnak tekinthető. Szóval ha nálatok is aktuális egy kis gyógyvizes feltöltődés, mindenképpen olvassátok el a részleteket. Ezt ide kattintva tudjátok megtenni!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!