#TEDDMED | Sárvári szállodák, ahol átélheted a szauna orgazmus élményét

Akár most ősszel vagy a téli wellness szezonban… Persze most nem arról van szó, ami elsőre eszedbe jut. A szauna orgazmus nem a pároddal való összebújáshoz köthető. Sokkal inkább a szauna szeánsz közbeni hideg-meleg levegő váltakozásához van köze.

Az, amikor a szaunamester a törölközőjével a meleg levegőt felkavarja és a hűsítő fuvallatokat feléd irányítja, az egy egészen különleges érzést vált ki. A bőr libabőrös lesz, egyfajta kellemes borzongás lesz úrrá a szaunázókon. Ilyenkor természetesen endorfin is termelődik. Amit más néven boldogság hormonnak is neveznek. Szóval, ahol szaunamester vezényli a szaunázás menetét, ott nagy valószínűséggel még nagyobb szaunázós élményben lehet részed. Akár még szauna orgazmust is átélhetsz.

És, hogy Sárváron erre hol kínálkozik lehetőség?

Saját szaunavilággal a Spirit Hotel és a Thermal Sárvár rendelkezik. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel pedig a Park Inn és a VitalMed járható át. Ez pedig azt jelenti, hogy az itt megszálló vendégek a fürdő szaunavilágát is korlátlanul használhatják. Persze szauna nem csak ezekben a hotelekben található Sárváron. A Vadkert Majorban például külön szaunaház várja a vendégeket, de adott az “izzadás” lehetősége a Viktória Hotelben, a Hotel Bassiana-ban és a Harmónia Hotelben is. Csak, hogy pár népszerűbb helyi szállást említsünk.

Szaunázás Sárváron

Szóval, ha te is kipróbálnád, milyen érzés az a bizonyos szauna orgazmus, a következő wellness alatt vegyél részt te is valamilyen extra szauna szeánszon. Akár nálunk, Sárváron.

Várunk ősszel és télen is. Töltődj fel Sárváron, élj át extra szaunázós élményeket is nálunk!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!