Sárvári relax helyszínek

Amikor wellness-szelni megyünk, nem kifejezetten a pörgésre vágyunk. Sokkal inkább olyan időtöltésre, ami kikapcsol és elűzi a hétköznapi stresszt… Te is így vagy ezzel? Mutatjuk, hogy Sárváron melyek azok a helyszínek, ahol nem csak a test, hanem a lélek is garantáltan feltöltődik.

Nem lehet kérdés, hogy az első a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő gyógymedencéje. Vagy ha még konkrétabbak szeretnénk lennei, a gyógyfürdős egységben található gyógyvizes pezsgőfürdő. Itt minden gond garantáltan elillan. Ahogy a fürdő másik jakuzzijában üldögélve is. A családi részlegben található medencében ugyancsak minden adott a vízi relaxhoz.

Akárcsak az Ensana hotel sárvári szállodájának kültéri medencéjében is. A Thermal Sárvár szállodát azért emeltük ki, mert a hotel egész évben üzemelő szabadtéri termálmedencéje a sárvári arborétum óriási fáinak árnyékában található. Ez pedig egészen egyedülálló. A zöld környezete egy kis fürdőzős élménnyel kiegészítve pedig garantál ellazulást hoz.

És ha már arborétum… Sokszor írtuk már, hogy park fái az átlagnál jobban közvetítik a Föld jótékony energiáit. Úgyhogy ha fákat ölelgető turistákat, helyieket látsz itt, ne lepődj meg. Inkább csatlakozz te is! Vagy ha faölelésre nem is vállalkoznál, teríts le egy jógaszőnyeget valamelyik fa árnyékában, és meditálj egy kicsit.

De ugyanezt megteheted a Spirit Hotel szauna egységének pihenőterében is. Ahonnan igencsak remek panoráma tárul elénk. Az óriási üvegfelületeken keresztül a rendkívül megnyugtató látványt nyújtó csónakázó tavat láthatjuk. Az élményt pedig tovább fokozza, hogy a helyiségben egy kandalló is található. Szóval garantált az ellazulás.

Feltöltődés a Spirit Hotel Thermal Spa***** Sárvárban

De a csónakázó tavaknál lévő csónakház is remek helyszín egy kis elmélkedős lazításra. Akárcsak a Vadkert Major melletti tisztás. Ami különösen akkor gyönyörű, amikor reggelente éppen száll fel a köd. Persze a mező látványa olyankor is feltölt, amikor a majorból kiengedett lovak legelésznek rajta… Talán ide is érdemes magaddal vinned a jógaszőnyeget.

Tegyél így! Szervezz a következő sárvári utazásodra még több relaxálást!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!