Téli wellness egy kis aktivitással

A tél ellenére bátran kalkuláljunk aktív programokkal. Sárváron ilyenkor is számos szabadtéri időtöltési lehetőség vár.

Ha a gyógyfürdőzés előtt mozognál egy keveset, irány a Sárvári Arborétum! A város szívében található varázslatos park kiváló nordic walking helyszín. Az óriási fák, a csörgedező patak, a friss levegő garantáltan élménnyé teszik az aktivitást. 

De hasonló élményre számíthatunk a Rába folyó környéki zöld területeken vagy épp a sárvári Csónakázó tó körül vezető hangulatos útvonalakon haladva.

Természetesen nem csak a nordic walking edzés lehet ideális téli aktivitás. Ha kocognál vagy csak lassú tempóban sétálnál, akkor is bátran vedd az irányt a sárvári zöld területek felé.

Sőt, enyhe időben akár még kerékpárra is pattanhatsz. A Tourinform Irodában évszaktól függetlenül bérelhetünk biciklit. Akár még elektromos meghajtású kerékpárt is. Úgyhogy ha az időjárás engedi, a gyógyfürdőzés előtt egy kis tekerésre is szánhatunk időt.

Kerékpár foglalásra online is van lehetősége. Ehhez ide kell kattintanod.

És ha már mozgás… Ne hagyjuk ki a sorból a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben tartott ingyenes aquafitness programokat se. Amennyiben szeretnél egy kicsit mozogni, de a szárazföldi aktivitás nehezedre esik, esetleg túlzottan megterhelő, érdemes lehet bekapcsolódni a vízi edzésbe.

Szóval legyen több a sárvári wellness, mint egy szimpla gyógyfürdőzés! Ha teheted, az aktivitást se hagyd ki a programból. A tél ellenére is látogass el a városi arborétumba, fedezd fel a csónakázó tavak környékét, tegyél egy sétát a Rába parton is és ha az időjárás engedi, kerékpárral is járd be a fürdővárost!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!