Téli wellness élmények, amik a koronavírus-járvány lecsengése után (is) várnak Sárváron

Most már szinte biztos, hogy a korábbi évekhez képest ebben a szezonban később kezdődik a téli wellness időszaka. Nagyon úgy fest, hogy a koronavírus-járvány miatt az idén a decemberi vizes élményekről le kell mondani. Persze ez nem azt jelenti, hogy a téli wellnessnek is lőttek. Csupán azt, hogy most egy kicsit másra kell koncentrálni, és egy kicsit halasztani a kiruccanást.

Szerencsére a sárvári wellness élmények megvárnak

És, hogy melyek ezek a wellness élmények?

Ha Sárvárt választod, akár télen is fürdőzhetsz a szabadban. És nem csak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Egész évben üzemelő kinti medencékkel ugyanis a Thermal Sárvár és a Spirit Hotel is rendelkezik. Az előbbi ráadásul zöld környezetben található. Vagyis itt a kinti fürdőzés élménye egészen más, mint mondjuk egy klasszikus fürdőben.

Persze a Spirit Hotel kínálta téli wellness-élményeket is szívből ajánljuk. Már amennyiben nyitott vagy az átlagon felüli, exkluzív spa-ra. 

És ha már átlagon felüli wellness… A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható Park Innben is bőven lehet részünk extra élményekben. Sok más mellett azért, mert a korlátlan fürdőzés és szaunázás mellé all inclusive ellátást kínálnak.

Persze szaunázni nem csak itt tudunk. A már említett Ensana és Spirit hotel is rendelkezik szaunavilággal, de komplett szaunaháza a Vadkert Majornak is van. Illetve a szaunázási lehetőség a Bassiana hotelben és a Viktória hotelben is adott. 

Ne feledkezzünk meg ugyanakkor a szabadtéri kikapcsolódási lehetőségekről se. Egy reggeli nordic walking az arborétumban, egy kocogás vagy egy kiadós séta a csónakázó tavaknál… Esetleg egy kirándulás a Rába partján. Ezek mind-mind rád várnak.

Ahogy a korcsolyázási lehetőség is. Sárváron ugyanis – kellő hideg esetén – szervezett keretek között lehet csúszkálni a csónakázó tavon. 

Sétálás a várba a hídon.

Végül ott a Nádasdy-vár. Amit természetesen nem csak nyáron és nem csak kívülről kell látnod. Ha már bejártad az épület körüli parkot és készítettél pár fotót Sárvár emblematikus nevezetességéről, irány a váron belüli Nádasdy Ferenc Múzeum! Hidd el, nem fogsz csalódni. Aki ide belép, valóságos időutazáson vehet részt.

Legyen részed ebben, ahogy a többi sárvári élményben is! A koronavírus-járvány lecsengése után újra várunk. 

Vigyázzatok egymásra, magatokra!

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!