Téli wellness élmények Sárváron – Néhány szuper ajánlat

Átgondolni az évet és megtervezni a következő esztendőt. Mondjuk gyógyfürdőzés és szaunázás közben. Hogy tetszik az ötlet? Gyere, a téli wellness élmények téged is várnak Sárváron!

Mondjuk a Sárvári Gyógy és Wellnessfürdőben. Ahol a gyógymedencék mellett családi élményfürdő és szaunavilág is vár. És természetesen kültéri termálmedencék is, amikben még a téli hidegben is fürdőzhetsz. Akár egy napos wellness, akár hosszabb kikapcsolódás van tervben, a fürdő remek választás. Az utóbbi esetben érdemes megnézni, hogy melyek azok a szállodák, amik közvetlenül átjárhatók a medencetérrel. Hiszen így a szobából akár köntösben is átsétálhatunk a fürdő egységbe. Jól hangzik, igaz? Amennyiben szimpatikus az ötlet, térképezd fel a VitalMed hotel és a sárvári Park Inn ajánlatait. Mindkét szálloda extra csomagokkal készül a télre. A Park Inn-ben akár még all inclusive ellátást is kérhetsz. A VitalMed-ben pedig az egyes csomagok ajándékot is tartalmaznak. Természetesen mindkét szálloda a korlátlan fürdőzés lehetőségét kínálja.

Ahogy Sárvár ötcsillagos luxusszállodája is. A Spirit Hotelnek ugyanis saját gyógyfürdője és élményfürdős egysége van. Illetve exkluzív szaunavilággal is rendelkezik. Ahogy a sárvári fürdőben, itt is adott a lehetőség a téli kültéri fürdőzésre. A forró termálvízben garantáltan elszáll minden hétköznapi feszültség.

Hasonló élményeket ígér az Ensana Thermal Sárvár is. Ahol ugyancsak minden adott a téli wellnesshez. Kültéren és beltéren egyaránt üzemelnek medencék. Természetesen forró gyógyvizes egységekről van szó. Úgyhogy  akár még kiadósabb terápiára is érkezhetünk ide. A szálloda egyébként a sárvári arborétumban található, így a kültéri téri téli fürdőzésnek egészen egyedülálló hangulata van.

Te melyik szállodát választod? Kattints a kiemelt linkekre és térképezd fel az aktuális ajánlatokat. Akár évzáró, akár évkezdő téli wellness van tervben, a fürdőváros ideális választás lesz. Gyere Sárvárra! 

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!