Téli wellness Sárváron – Kíváncsi vagy az aktuális ajánlatokra?

Téli wellness – gőzölgő vizű kültéri termálmedence, szállingózó hó, csend és nyugalom… A téli wellness élményeknek nincs párja. Ilyenkor valahogy elillan minden gond, elmerülünk a vízben és nem törődünk semmivel, csak a pillanatnak élünk. Persze a téli wellness sem csak a termálvizes relaxról szól. Ne feledjük a szaunázás élményét se, illetve a téli természet nyújtotta szabadtéri kikapcsolódási lehetőségeket. Mert attól még, hogy hűvösebb van, bátran indulhatunk sétálni, esetleg nordic walking-os kirándulásra. Sárváron erre kiváló lehetőséget kínálnak a Rába partján található túra útvonalak és a belvárosban lévő Sárvári Arborétum. Illetve a csónakázó tó. Ahol egyébként kellő hideg esetén jégkorcsolyázni is lehet.

Szóval ha téli wellness, akkor Sárvár.

Kedvet kaptál és kíváncsi lennél a nagyobb hotelek téli szállásajánlataira?

Amennyiben a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható szállodában foglalnál szobát, két opciód is van. Az egyik a VitalMed hotel – ez a fürdő saját szállodája -, illetve a sárvári Park Inn, ami köztudottan családbarát szálloda. Szóval ha a gyerekekkel érkeznétek, ez a hotel ideális választás lehet. Ahogy akkor is, ha mondjuk all inclusive ellátást szeretnél a téli wellness alatt.

Szívesebben választanál olyan szállodát a téli wellness idejére, ami saját gyógyvízzel és wellness részleggel rendelkezik?

Ebben az esetben két ajánlatunk is van. A sárvári Spirit Hotel (fotón) az egyik. A luxusszálloda természetesen minden téli wellness-szel kapcsolatos igényt kielégít. Ott a télen is üzemelő forró vizű kültéri medencéken kívül komplett szauna világ is vár. Sok-sok egyéb exkluzív szolgáltatás mellett.

Aztán ott az Ensana Thermal Sárvár is, ami ugyancsak rendelkezik saját gyógyvizes medencékkel. Olyanokkal is, amik szabadtériek, és télen is üzemelnek. A szálloda egyébként az arborétum közvetlen szomszédságában található. Vagyis ha oda vagy a zöld környezetért, szeretnél te is erdei közegben wellness-szelni, ez a hotel remek választás lesz.

Szóval ha téli wellness, akkor Sárvár. Amennyiben kíváncsi vagy a felsorolt szállodák konkrét ajánlataira, klikk a kiemelt linkekre. De kérdés esetén természetesen a Tourinform Irodában is állunk a rendelkezésedre. Az elérhetőségeink itt.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!