Téli wellness szabadtéri programokkal

Tavaszias téli időszakban érkezel Sárvárra? Használd ki, hogy ilyenkor sok-sok szabadtéri időtöltést is beiktathatsz a wellness programba. Mire gondolunk?

Gyakorlatilag minden olyan kültéri időtöltésre, amire mondjuk tavasszal lehetőséget kínál a fürdőváros. Nem kérdés például, hogy a Sárvári Arborétumba el kell látogatnod. Akár egy kiadósabb reggeli edzésre. Mondjuk egy gyógyfürdőzés előtti nordic walkingra. Friss téli időben kiváló program. Ahogy a kocogás vagy egy szimpla séta. Persze aktív, természetközeli időtöltésre nem csak az arborétum kínál lehetőséget. Ugyanúgy kiélvezhetjük az enyhe időt a sárvári csónakázó tavaknál vagy a Rába folyó környéki zöld környezetben. Vagy a Nádasdy-vár körüli parkban. Egy kellemes, napsütéses téli napon garantáltan feltölt egy itteni séta. Néhány kör után pedig jöhet a gyógyfürdőzős, szaunázós wellness. 

Nordic walking Sárváron

Ne feledjük továbbá azt se, hogy ha enyhe az idő, akár kerékpárra is pattanhatunk. A Tourinform Irodában évszaktól függetlenül bérelhetünk biciklit. Mág elektromos hajtásút is. Ráadásul minderre online is kínálkozik lehetőség – mármint a bérlésre. Ha már tudod, hogy mikor érkezel Sárvárra, bátran kattints és foglald le a kiszemelt biciklit vagy bicikliket.

Őszi séta sárváron. A képen egy lány, kamerával a nyakában.
Tóparti séta Sárváron

Végül: ha meditálnál egy kicsit a természetben, ugyanúgy kiváló helyszín az arborétum, mint az aktívabb időtöltéshez. Illetve itt lehetőség van erdőfürdőzésre, azaz töltődni a természet erejével. Akár vezetett formában is. Ölelj át fákat, figyelj az erdő hangjára, szívd be a friss téli levegőt!

Ne csak a test, a lélek is részesüljön a wellnessből.

Szóval ha télen jössz Sárvárra kikapcsolódni és az időjárás megengedi, ne mondj le a szabadtéri programokról. Két fürdőzés között mindenképpen töltődj természetközeli aktivitás segítségével is. És ha teheted, ülj bátran kerékpárra és járd be úgy (is) a fürdövárosunkat.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!