Teltházas húsvét Sárváron

Várakozáson felüli a tavaszi forgalom a sárvári szállodákban. A kisebb szállásadóknál ugyan vannak még elérhető szabad helyek, a nagyobb hotelekben viszont várhatóan teltházat hoz a húsvét. Az előfoglalások alapján áprilisra és májusra vonatkozóan is biztató a sárvári wellness pihenésekkel kapcsolatos érdeklődés.

A március 15-éhez kapcsolódó ünnepi hosszú hétvégéhez hasonlóan a húsvét is teltházas lehet Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosában. Mindez a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. friss szállodai körképéből derült ki. 

A sárvári szállodák úgy nyilatkoztak, hogy a tavaszi hónapok eddig átlagosan 80 százalék feletti foglaltságúak. A hétvégék, különösen az ünnepek kiemelten népszerűek, szabad kapacitás jobbára a hétköznapokra van csak. Előre tekintve az látszik, hogy április elejére vonatkozóan ugyan valamivel visszafogottabb az érdeklődés, május viszont ismét az átlagosnál erősebbnek ígérkezik.

Az adatok tehát bíztatóak, ez azonban nem jelenti azt, hogy azoknak, akik eddig nem fixálták a tavaszi pihenést, nem is érdemes sárvári wellness programmal számolni. Ha nem hagyjuk a foglalást az utolsó pillanatra, nagy valószínűséggel találhatunk még kedvező árú szabad szobát – egészíti ki a körképpel kapcsolatos adatokat Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője.

Hozzátéve azt is, hogy a nyári foglaltság is szépen alakul Sárváron. Az előrejelzések azt mutatják, hogy a 2023-as évhez hasonlóan a Bük-Sárvár térség az idei főszezonban is kiemelten keresett úticél lehet.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!