The Luxury Travel Guide: az Év Turisztikai Platformja lett a sarvar.hu

A The Luxury Travel Guide Dubaiban megrendezett 2023-as díjátadóján a sarvar.hu kapta az Év Turisztikai Platformja elismerést. A díjat Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át. A nagyszabású eseményen öt kontinensről több mint 200 szakmai vendég volt jelen.

A The Luxury Travel Guide egy olyan tájékoztató platform, ahol az affluent, tehát a jómódú utazók informálódhatnak kiemelt minőségű utazási szolgáltatásokról. Az olvasók objektív áttekintést kapnak a nyaralási célpontokról, a szállodákról, a wellness központokról, a szórakozási lehetőségekről. Egyszóval szinte mindenféle utazási szolgáltatásról.

A szervezet a The Luxury Travel Guide díjakkal azon turisztikai szolgáltatókat ismeri el, akik kiemelkedőt nyújtanak az ágazatban, és a kínálatuk bátran ajánlható azok számára, akik luxus utazásukhoz keresnek garantált minőségű szolgáltatást. 

2023-ban Az Év Turisztikai Platformja díj kitüntetettje a Sárvári TDM weboldala, a sarvar.hu lett. De az elismeréssel nem csak a szervezet weboldalát, hanem a fürdőváros online marketing aktivitásait, az egyedi webes kampányait is értékelték.

A díjat Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át Dubaiban.

A szakember az elismerés odaítélése kapcsán úgy fogalmazott: az Év Turisztikai Platformja díj nemcsak egy komoly elismerés a TDM számára, hanem kötelezettség is. Fontos, hogy a szervezet továbbra is a lehető legjobbat nyújtsa az utazóknak, a Sárvár iránt érdeklődőknek.

“Az elismerés egyúttal egyfajta visszaigazolás is. A szakmai értékelés bizonyítja, hogy jó úton járunk. Ami természetesen a fürdőváros turisztikai szolgáltatóinak is köszönhető. Együttműködésük nélkül aligha tudnánk előbbre lépni” – tette hozzá. Haller Ferenc ezúton is köszönetét fejezi ki az önkormányzat, a fürdő, a szállodák és a turisztikai szolgáltatók TDM munkáját segítő támogatásáért.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!