“Titkos” gyógymedence, virágba boruló varázslatos arborétum és tavaszi pezsgés a belvárosban – Válassz szállást, és irány Sárvár!

Már látogatható a sárvári fürdő “titkos” gyógyvizes medencéje és a kalandpark is nyitva. Az arborétum kezd virágba borulni, a belvárosba is beköszöntött a tavasz és a csónakázó tó környéke is megtelt élettel. Gyere, válassz szállást és tapasztald meg te is Sárvár egyedülálló hangulatát.

Tavasz. Tavasz. Tavasz.

A sárvári fürdő strandjának területén lévő retro gyógyvizes medence is nyitva. Így a tavasszal érkezők már három kültéri medencében fürdőzhetnek.

Újdonság továbbá, hogy immár a Sárvári Kalandpark is látogatható. A kötélpályák mellett természetesen a nagy kedvenc, az outdoor szabadulószoba is várja a kalandos élményekre vágyókat.

Vár továbbá az arborétum, ahol egy varázslatos világba csöppenhetsz. Tavasszal, a virágzás idején egészen egyedülálló élmény itt rövidebb-hosszabb időt eltölteni.

De a tavasz megérkezésével együtt élettel telik meg a belváros is: nyitnak a teraszok, a fagyizók, virágba borulnak a terek…

És természetesen a csónakázó tó környéke is felpezsdül. Ami megint csak egy kihagyhatatlan sárvári helyszín. Akárcsak a tóhoz közeli Vadkert Major, ahol állatokat is simogathatunk, vagy épp a Nádasdy-vár, ami egy egészen egyedülálló történelmi időutazást ígér.

És, hogy milyen szállást válasszunk?

Azok, akik családbarát hotelt keresnek és fontos szempont számukra a korlátlan wellness lehetősége, tekintsék meg a sárvári fürdővel közvetlenül átjárható Park Inn hotel ajánlatait. A kattintás után all inclusive ellátást kínáló csomagokat is találsz.

Ugyancsak korlátlan wellnesst ígér a fürdővel szintén átjárható VitalMed hotel is. Ahol az egyes szálláscsomagok ajándékot is “rejtenek”.

Azoknak, akik exkluzív környezetben pihennének, az ötcsillagos Spirit Hotel ajánlatait érdemes átböngészni. A szállodában természetesen minden adott, amire csak szükség lehet egy pihentető wellness alatt. Kültéri, beltéri gyógymedence, úszómedencék, szaunavilág… Kattints, és válassz az aktuális ajánlatok közül.

Ha pedig természetközeli gyógyfürdős élményre vágynál, foglalj szobát az Ensana Hotelben. A szálloda a sárvári arborétum közvetlen szomszédságában található. Egészen varázslatos környezetben. Ezt neked is látnod kell!

Nem tudtál választani, kérdésed lenne? Keress minket bátran! A tourinform iroda kapcsolati információit itt találod.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!