​​Az idén tíz éves a sárvári TDM

A jubileumhoz kapcsolódóan nyereményjáték is indul

A Sárvári Tourist & TDM Nonprofit Kft. egy évtizede felel a fürdőváros turisztikai marketingjéért. A hatvan taggal büszkélkedő, a sárvári turisztikai szolgáltatókkal szorosan együttműködő szervezet munkájának mára egészen kiemelkedő eredményei vannak. A közös célért tett erőfeszítéseknek köszönhetően Budapestet nem számolva, a teljes vendégforgalmat nézve Sárvár a TOP5 termálfürdős települések egyike.

De nem csak a számok bizonyítják, hogy jó az irány. Az elmúlt években a sárvári marketing munkát több díjjal is jutalmazta a szakma. A TDM többször nyert Városmarketing gyémántot, kapott elismerést a Tourism Social Media Awards-on, az Iránytű Kommunikációs versenyen. Illetve nemrég a Business Traveller Hungary magazin Business Excellence-díj elnevezésű megmérettetésén lett a “Legjobb Belföldi Desztinációs Marketing” kategória győztese. Mindezek mellett 2019-ben a legígéretesebb fiatal turisztikai szakember díjjal is elismerték a szervezet ügyvezetőjének, Haller Ferencnek az erőfeszítéseit. 

A munka azonban itt nem áll meg, a következő tíz évre is bőven van terv – mondta Haller Ferenc. Hamarosan új kampányok kezdődnek és több turisztikai fejlesztés is indul a fürdővárosban. Egyebek mellett szálláshely építés, egyedülálló gyógyászati beruházás kezdődik, emellett a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő fejlesztése is várható a következő időszakban.

Ami pedig a jubileumhoz kapcsolódó nyereményjátékot illeti: a sárvári TDM egy olyan online érmegyűjtő aktivitást indít, aminek a keretében a szerencsés játékosok a bezsebelt érméket sárvári élményekre válthatják – részletezi Haller Ferenc, hozzátéve, hogy a játék a sarvar.hu oldalról és a turisztikai szervezet Facebook oldaláról lesz elérhető hamarosan. Ahol természetesen egyéb, a jubileumhoz kapcsolódó aktivitásokkal, különféle sárvári szállás akciókkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Szabadon letölthető / felhasználható fotók

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!