“Unikornis lovaglás” Sárváron

A Vadkertben akár erre is adott a lehetőség. Barbie, a major “unikornisa” egész évben várja a lovaglás élményére nyitott gyermekeket. 

Állatsimogató Sárváron

Ha gyerekekkel érkeztek Sárvárra, a Vadkert Majorba érdemes ellátogatni. És nem csak akkor, ha odavagytok a lovaglásért. Ha már kicsit is kedvelitek az állatokat, itt biztosan jól érzitek majd magatokat. A szálláshelyként és étteremként is működő farmon ugyanis a lovaglási lehetőségen kívül egy állatsimogató is várja a családosokat. Találkozhattok itt gyimesi racka juhokkal, magyar parlagi kecskével, csacsival, fekete shetlandi pónival. De itt él Rozi is, egy igencsak kedves gímszarvas. 

Amennyiben póni hátára is pattannátok…

Ez is megoldható. A Vadkert Majorban már három éves kortól lehet lovagolni. Mondjuk Barbinak, a farm unikornisának a hátára is felülhettek.

Fotó: Vadkert Major

De természetesen nagyobb gyermekek esetén és felnőtteknek is adott a lehetőség egy kis lovas élménygyűjtésre. Függetlenül attól, hogy van-e már tapasztalat vagy sem.

Érdemes tudni még, hogy a Vadkertben egy étterem is üzemel. Szóval akár étkezéssel is összeköthetitek a majorsági állatokkal való ismerkedést, a lovaglást.

Szerintünk egy délutáni wellness előtt kiváló aktív program lehet. Ha tetszik az ötlet és többet is megtudnál, a Vadkert Major weboldalát itt éred el.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!