Valentin-napi páros wellness Sárváron – Hogy tetszik az ötlet?

Nálatok is tervben van egy romantikus Valentin-napi fürdőzés? Egy sárvári pezsgőfürdőzős, szaunázós programhoz mit szólnátok?

Akár egy, akár több napos wellnessre gondoltatok, Sárvár ideális helyszín lehet

Egynapos romantikus wellness esetén nem kérdés, hogy Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt kell választanatok. A gyógyvizes relaxálást és a pezsgőfürdőzést akár egy szauna szeánszos ellazulással is összeköthetitek.

Persze a fürdő nem csak egynapos romantikus wellness esetén vár titeket.

Akkor is adott a gyógyvizes kikapcsolódás lehetősége, ha mondjuk a Park Inn Sárvár szállásajánlatai közül választotok. Akárcsak a VitalMed-es szobafoglalás esetén. Mindkét szálloda kínál a vendégek számára korlátlan fürdőzés lehetőséget. Így természetesen a Valentin-napon érkező párok is számolhatnak ezzel.

Valenti-napi wellness Sárvár

Ugyanakkor ne feledkezz meg Sárvár ötcsillagos szállodájáról se. Ha igazán exkluzív Valentin-napi programot szerveznél, a Spirit Hotel kiváló választás lesz. Szerintünk nem fogtok csalódni. 

Ahogy egy Ensana Thermal szállodában eltöltött wellness kikapcsolódásban sem. Ha oda vagy a természetközeli élményekért, a sárvári arborétum közvetlen környezetében lévő, saját gyógyvizes kúttal rendelkező hotel telitalálat. 

És akkor ezek még csak a nagyobb szállodák. Romantikus kikapcsolódásra természetesen  a kisebb wellness hotelek is várnak titeket. A Vadkert Major privát szaunaháza és a szálláshely kínálta természetközeli hangulat biztosan elnyeri a tetszéseteket. Ahogy a saját wellness egységgel rendelkező Viktória Hotel vagy a Hotel Bassiana kínálata.

Gyertek, romantikázzatok Sárváron!

A Valentin-napra szóló konkrét ajánlatokért klikk a szállodák weboldalára! De számolj az ajándékkártya vásárlás lehetőségével is. Ha későbbre terveznétek a páros wellness utazást, bátran válaszd ezt az opciót.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!