Valentin-napi páros wellness Sárváron – Hogy tetszik az ötlet?

Nálatok is tervben van egy romantikus Valentin-napi wellness? Mondjuk egy sárvári pezsgőfürdőzős, szaunázós programhoz mit szólnátok?

Akár egy, akár több napos wellnessre gondoltatok, Sárvár ideális helyszín lehet

Egynapos romantikus wellness esetén nem kérdés, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt kell választanatok, ahol a gyógyvizes relaxálást és a pezsgőfürdőzést akár egy szauna szeánszos ellazulással vagy egy páros masszázzsal is összeköthetitek.

A sárvári fürdő kültéri gyógyvizes medencéje

Persze a fürdő nem csak egynapos romantikus wellness esetén vár titeket.

Ha mondjuk több napra érkeznétek, érdemes feltérképezni a Park Inn Sárvár és a VitalMed hotelek szállásajánlatait. Ugyanis mindkét szálloda közvetlenül átjárható a sárvári fürdővel, így a vendégeik számára adott a korlátlan fürdőzés lehetősége. Amivel természetesen a Valentin-napon érkező párok is számolhatnak.

A sárvári fürdő beltéri gyógyvizes pezsgőfürdője

Ugyanakkor ne feledkezz meg Sárvár ötcsillagos szállodájáról se! Ha igazán exkluzív Valentin-napi programot szerveznél a párodnak, a Spirit Hotel kiváló választás lesz. Gyógyvíz, szauna, romantikus wellness kényeztetés – ráadásul mindez luxus környezetben.

A Spirit Hotel kültéri gyógyvizes medencéje

És akkor az Ensana Thermal szálloda kínálta spa élményekről még nem is tettünk említést. Ha oda vagy a természetközeli élményekért, a sárvári arborétum közvetlen környezetében lévő, saját gyógyvizes kúttal rendelkező hotel telitalálat lesz. 

Az Ensana Thermal Sárvár beltéri wellness részlege

Úgyhogy, ha Valentin-napi wellness, akkor Sárvár. Legyen szó egynapos vagy hosszabb kikapcsolódásról, a fürdővárosban számos különféle spa élmény vár.

Gyere, tudj meg még többet!

A Valentin-napra szóló konkrét ajánlatokért klikk a kiemelt linkeken keresztül a szállodák weboldalára! De számolj az ajándékkártya vásárlás lehetőségével is. Ha későbbre terveznétek a páros wellness utazást, bátran válaszd ezt az opciót.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!