Van, akinek augusztus végén indul a vakáció szezon

Sokan vannak úgy, hogy szeretnék elkerülni a tömeget a nyaralóhelyeken, ezért inkább a főszezon végén, szeptemberben indulnak nyaralni. Te?

A lépéssel egyébként nem csak nyugalmasabbá tehető a vakáció, de a kiadás is kevesebb lehet. A főszezonon kívül ugyanis általában olcsóbbak a szállások. Különösen a hétköznapokon. Ráadásul szeptemberben még az időjárás is egészen kedvező. Manapság nem ritkák az első őszi hónapban az egészen nyárias napok sem.

A 2022-es előrejelzés itt.

Az olyan településeken, mint Sárvár is, a szeptember még bőven ideális nyaralós programokra. Ahol található termálmedence, ott még szeptemberben is tudunk strandolni. Sőt, ilyenkor még a kánikula se korlátozza a lehetőségeket. A kellemes napsütés lehetővé teszi, hogy a gyógyvizes medencében akár egész nap fürdőzzünk.

És egyébként akkor sincs gond, ha netán változékonyabbra fordul az idő. Sárváron a fedett egységekben is legalább annyi élmény vár, mint a strandon.

De ne csak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő kínálatával számoljunk. Szeptemberi nyaraláshoz ugyanúgy kínál fürdőzős élményeket a Spirit Hotel és az Ensana Thermal Sárvár is. Mindkét szálloda rendelkezik saját termálvizes medencékkel. Vagyis ezen szállodák vendégeinek ugyanúgy adott az őszi strandolás lehetősége, mint a sárvári fürdővel átjárható hotelekben szállást foglalóknak.

Ugyanakkor ne feledjük: Sárváron a nyár végét követően is bőven van attrakció. Ugyanúgy látogatható az arborétum, a Nádasdy-vár, lehet elektromos kerékpárt bérelni, a kalandparkban próbára tenni a bátorságot, vagy a csónakázó tónál élményeket gyűjteni.

Szóval ha a nyári szezon utáni időszakra időzíted a vakációt, számolj a sárvári lehetőségekkel is. Vizes élmények, aktív és relax kikapcsolódás… mind-mind várnak szeptemberben is.

A nagyobb szállodák aktuális ajánlatai a linkre kattintva érhetők el:

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!