Wellness a két ünnep között?

Sárváron természetesen adott a lehetőség. Akár több napos kikapcsolódásra is.

Ha ez utóbbi van tervben és azt szeretnéd, hogy a szobából akár köntösben is átsétálhass a medencékig, négy alternatívát tudunk javasolni.

A Park Inn és a VitalMed szállodák vendégei számára például közvetlen az átjárás a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, így a korlátlan fürdőzés lehetősége is adott.

De helyben wellness-szelni Sárvár két másik nagyobb szállodájában is tudsz. A Spirit Hotel és az Ensana Thermal Sárvár is rendelkezik gyógyvízzel, külső és belső wellness részleggel egyaránt. Ez természetesen szauna világot is jelent.

Persze nem feltétlenül kell több napos wellnessben gondolkodni.

Családi wellness a sárvári fürdőben

Ha úgy döntesz, hogy egy napot szánnál a spa élményekre, akkor irány a fürdővárosunk élményfürdője. Ahol természetesen a két ünnep között is rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár. Ha szeretnél, fürdőzhetsz a kinti forró vizes gyógymedencében, elmerülhetsz a beltéri medencékben, a pezsgőfürdők valamelyikében. De ott a családi részleg hullámmedencéje és a gyerekek számára kialakított csúszdázós, pancsolós részleg. Illetve ne feledjük az uszodát se – ha mondjuk mozognál is egy kicsit az ünnepek között. Plusz ott a szaunavilág, ahol minden adott ahhoz, hogy elengedd a hétköznapi feszültséget és teljesen ellazulva zárd le az esztendőt.

Ha többet tudnál meg az aktuális kínálatról, klikk a kiemelt linkekre. Ajánlatok és friss infók a kattintás után.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!