Sárvári wellness korlátlan fürdőzéssel, masszázzsal és szaunázással – Szezonális ajánlatok

Felkészülni az előttünk álló kihívásokra, vagy épp regenerálódni egy nehezebb időszak után…? Netán megelőzésként, vagy szimplán az élmény kedvéért.? Legyen bármi a motiváció, Sárvár ideális választás. Akár a gyerekekkel érkezel, akár páros wellness van tervben, tudunk számodra megfelelő ajánlatot mutatni.

Ebben a bejegyzésben olyan szállodák csomagjaira mutató linkeket találsz, amik tartalmazzák a korlátlan fürdőzés lehetőségét. Illetve még néhány extrát is. 🙂 

Kíváncsi vagy?

Páros vagy családi wellness?

Milyen szállodát válasszak Sárváron?

Korlátlan spa élményeket kínáló szálloda Sárváron például a VitalMed és a Park Inn. Ezek a hotelek közvetlenül átjárhatók a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Ami azt is jelenti, hogy a wellness csomag része a korlátlan fürdőzés is. Sőt. A Park Inn-ben még all inclusive ellátás is kérhető. A VitalMed ajánlatai között pedig olyan is fellelhető, ami ajándék masszázst tartalmaz. Nem mellesleg a szaunázás is benne van az árban.

Masszázs a sárvári fürdőben

Szállodák, ahol helyben tudsz wellness-szelni és elmerülni a sárvári gyógyvíz gondoskodó ölelésében

Sárváron akár olyan szállást is választhatsz, ami saját kül- és beltéri medencével, és önálló szaunavilággal is rendelkezik. Ilyen szálloda például az ötcsillagos Spirit Hotel és az Ensana Thermal Sárvár. Ezek a hotelek ráadásul gyógyvizes szállodák. Vagyis ahogy a sárvári fürdőben, úgy ezekben a sárvári szállodákban is gyógyító vízben fürdőzhetünk.

Szaunázás a sárvári fürdőben

Mit kínálnak és mennyiért a szállodák az őszi ajánlatokban?

Erre a kattintás után azonnal választ kaphatsz. Az alábbi linkekre klikkelve az adott szálloda weboldalára jutsz, ahol a csomagajánlatok közöl kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt. És akár azonnal foglalhatsz is.

  • A sárvári fürdő saját szállodájának, a VitalMed hotelnek az aktuális ajánlatai:
  • A fürdővel közvetlenül átjárható, all inclusive ellátást is kínáló Park Inn szálloda csomagjai:
  • Sárvár ötcsillagos luxusszállodája, a Spirit Hotel árai és szolgáltatásai:
  • A sárvári arborétumban található, varázslatos természeti környezetben lévő Ensana Thermal Sárvár őszi wellness csomagjai pedig ide klikkelve érhetők el.

Fedezd fel a csomagajánlatokat! És persze térképezd fel azt is, hogy a spa programokon kívül milyen egyéb élmények várnak még Sárváron. Ez utóbbiban segít a sarvar.hu.

Aktuális, kapcsolódó posztunk itt és itt.

Hírlevél

Iratkozz fel, ha a “titkos” tippekre is kíváncsi vagy!